Gå til hoved-indhold
Hvad nu OCD? Formanden er gået, en uge forinden gik to andre bestyrelsesmedlemmer. Foto: Søren SvarreKapsejlads
Hvad nu OCD? Formanden er gået, en uge forinden gik to andre bestyrelsesmedlemmer. Foto: Søren Svarre

Formand og to medlemmer forlader OCD-bestyrelse

Formand Nicolai Wantzin, Karina Svarrer og Stig Hylling Munchaus har nu forladt OCDs bestyrelse, der er i voldsomt uvejr efter deres konflikt med fire landstrænere. Interview.

Af Troels Lykke |

Vi har netop talt med Stig Hylling Munchaus, der er stoppet i OCD.

-  Jeg er ikke enig i de ting, der er foregået i OCD, det handler om mange forskellige ting.

Stig, kan du uddybe hvad det er du er utilfreds med?

- Jeg er utilfreds med den måde at landstrænerne er blevet behandlet på, så vil jeg hellere bruge tid på noget der er mere positivt. Jeg var der heldigvis ikke den weekend, hvor sagen med trænerne opstod, jeg var ude og sejle (606, red.) I OCD er det delt op så nogen har træneransvaret. Men jeg har ikke kunne få de beslutninger igennem som jeg havde og så har jeg valgt at gå, siger Stig Hyllng Munchaus, hvis Opti-søn sejler for KDY.

Ifølge vores oplysninger er Karina Svarrer fra OCDs bestyrelse ligeledes færdig i OCD efter hun trak sig.

I dag fulgte formanden for OCD, Nicolai Wantzin, op med en svada omkring tingene på ocd.dk, hvor han hamrede døren i og forlod bestyrelsen.

Formand henviser til tekst på ocd.dk

Vi har her til aften ringet til Nicolai Wantzin fra Greve, men han har kun en kommentar.

- Jeg henviser til det jeg har skrevet på ocd.dk og ellers har jeg ingen kommentarer yderligere, siger han.

Ordene på ocd fra Nicolai Wantzin lyder således i dag: 

- Da jeg blev valgt ind i Ocd’s bestyrelse, i maj 2011 var det med et ønske om at, vi skulle prøve at hæve det sportslige niveau, for vores unge sejlere, som jeg synes halter på den internationale sene.

Jeg synes at der i en årrække har været en tendens til at vi bare gjorde som vi plejer.

Det virker som om det bla. er vigtigere at sejlerne får en eller anden jakke, og en redningsvest, end at vi fik nogle trænere som virkelig er dygtige.

Men da vi internt i bestyrelsen er total uenige om alt, har jeg valgt at trække mig med øjeblikkelig virkning.

En ny for mand skal vælges på en generalforsamling. Derfor henstiller jeg til den resterende del af bestyrelsen, om at tage skridt til at få indkaldt til en ekstra ordinær general forsamling, skriver Nicolai Wantzin på www.ocd.dk

Ifølge minbaad.dks oplysninger er konflikten med de fire landstræner, som blev gået under DM i Skovshoved, ikke løst. En af OCDs løsninger med fremtidige trænere var at sætte dem ned i løn.

Mistillid til næstformand

Næstformand Dennis Paaske fra Fredericia er beskydt for nepotisme ved selv at træne ved EM, herefter er fulgt en undskyldning fra OCD. Men  flere landstrænere har siden udtrykt mistillid ham på netop at haver ansvar for trænergerningen i OCD.

Tilbage i OCD sidder også Kristian Saouma-Pedersen,  Lykke Bønnelykke Lauritsen,  Ole Rindom, Karin Dahlberg-Garde og Michael Pieters.  

content-loader
content-loader
content-loader