Gå til hoved-indhold
Per Risvang og Lars Christensen i Molich 10 meteren ”Trines Tvangsarv” i høj fart og perfekt balance på spilerskæring. Foto: AFI Marine Two Star RaceKapsejlads
Per Risvang og Lars Christensen i Molich 10 meteren ”Trines Tvangsarv” i høj fart og perfekt balance på spilerskæring. Foto: AFI Marine Two Star Race

AFI Marine Two Star Race: Høj sol søndag

De første både blev sendt af sted fra Ballen Havn søndag morgen i frisk vind, der langsomt aftog i løbet af dagen. Efter en våd sejlads lørdag, blev etapesejladsens deltagere tørret af den danske sommersol. Se billeder.

Af katrine bertelsen |

Efter et kort kryds langs Samsøs østkyst rundede sejlerne Samsøs sydside og havde en lang spilerskæring i 4-7 m/s op forbi Tunø.

Helle & Jesper Jespersen viste, at der ikke skal mere vind til for at få J80’eren til at plane med op til 12 knob på skæring med genakkeren, men ikke engang det var nok til at indhente Folkebådenes store forspring fra lørdagen.

Overalt vinder blev derfor igen en Folkebåd, denne gang Tricky Trickster med Michael Belvad og Flemming B. Jensen, der nu det næste år skal pudse den store sølvpokal fra 1866.

Se samtlige placeringer her: www.aarhus2star.dk/Resultater

Der bliver kæmpet om placeringerne kort efter søndagens første start

Vindersmilene stråler om kap med pokalen

 Helle & Jesper Jespersen viser som sædvanligt boat-handling af høj klasse

content-loader
content-loader
content-loader