Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Her ses Ben Ainslies hold til Danish Open på Bornholm. Foto: Valenciasailing

Team Ebler - Årets Sejlsportspræstation 2010?

Mads Ebler og co. snuppede EM-guld i matchrace. Stem på sejlerne via sms og på minbaad.dk. Vi præsenterer kandidaterne de kommende dage.

Af Troels Lykke |

Der var virkelig kamp om guldet, da de danske Match Race herrer i midten af maj deltog ved EM i Østrig. Det skriver Baadeibella.dk.

Alle sejladser skulle tages i brug, inden medaljen af fineste karat kunne tildeles Danmark. Holdet på vandet bestod af Mads Ebler, Chris Keene Pedersen, Søren Tønder, Niels Kinch og Frederik Sparvath, og de forbedrede altså den bronzemedalje, som det blev til i 2009.

Siden 2003 har Team Ebler gået efter en samlet topplacering på verdensranglisten, og de danske sejlere har efterhånden bidt sig fast i top 15 på en rangliste, som tæller mere end 1500 hold fra hele verden.

Bella Center, der starter båudstilling 11. marts, skriver videre om at stemme:

People's choice
Som noget nyt giver Bella Center sin stemme til folket! Så vær med til at sætte dit præg på, hvem der skal kåres som Årets Sejlsportspræstation.

Alt du skal gøre er at stemme via SMS på den af de nominerede du synes skal vinde. Vi skal have din sms senest den 28. februar 2011. Der kan kun stemmes én gang pr. nomineret.

Stem på din favorit ved at sende en SMS til 1272 med teksten "sejlsport1-7" med nummeret på den du synes skal kåres som Årets Sejlsportspræstation.

Den af de nominerede, der får flest stemmer er den Bella Center peger på som vinder af Årets Sejlsportspræstation når dommerkomiteen mødes i starten af marts 2011 og stemmer om vinderen.

Stemmer du på den kandidat, der får flest stemmer er du med i lodtrækningen om 5x2 fribilletter til Både i Bella.

Sejlsport7: Synes du Team Ebler skal kåres som Årets Sejlsportspræstation så send en SMS til 1272 med teksten "bella sejlsport7"

Hvem leverede Årets Sejlsportspræstation 2010

Thorbjørn Schierup, Laser sejler, VM-guld for ungdom

Jørgen og Jacob Bojsen-Møller, 505, VM-sølv

Ida Marie Baad Nielsen og Marie T. Olsen, 29er, EM-bronze

Allan Nørregaard og Peter Lang, 49er, bronze i World Cup

Nikolaj og Daniel Bjørnholt, SL 16, sølv i Ungdoms-VM

Anders Myralf, RC44, uofficielt VM

Team Ebler, matchrace, EM-guld

content-loader
content-loader
content-loader