Gå til hoved-indhold
Anders Myralf, normalt Farr 40-sejler med Kronprinsen, holder her pokalen. Ved siden af står Jonas Hviid, der også vandt Danish Open. Foto: MartinezKapsejlads
Anders Myralf, normalt Farr 40-sejler med Kronprinsen, holder her pokalen. Ved siden af står Jonas Hviid, der også vandt Danish Open. Foto: Martinez

Anders Myralf - Årets Sejlsportspræstation 2010?

Anders Myralf var styrmand, da RC44-båden ’17’ vandt klassens officielle VM, som blev sejlet ved Lanzarote, skriver Både i Bella. Vi præsenterer endnu en kandidat til Årets Sejlsportspræstation.

Af Troels Lykke |

Det var med Anders Myralf som styrmand, at RC44-båden ’17’ vandt klassens officielle verdensmesterskab, som blev sejlet i oktober ved Lanzarote.

Båden vandt det samlede VM-guld i fleet og Match, men Anders Myralf var kun med i førstnævnte disciplin.

RC44’eren er lige nu en af de mest hotte klasser for både pro-sejlere og amatører. Amatørerne er enten ejerne eller gæsteskipperne under fleetrace-sejladserne. En af gæsterne ved VM i 2010 var altså den tidligere landstræner for sejlerlandsholdet, Anders Myralf, og han leverede en toppræstation.

Normalt er 52-årige Anders Myralf primært at finde i Farr 40-klassen, hvor han sejler i båden ’Nanooq’, som også frekventeres af Kronprins Frederik.

Sejlsport6: Synes du Anders skal kåres som Årets Sejlsportspræstation så send en SMS til 1272 med teksten "bella sejlsport6"

Stem via sms

People's choice
Som noget nyt giver Bella Center sin stemme til folket! Så vær med til at sætte dit præg på, hvem der skal kåres som Årets Sejlsportspræstation.

Alt du skal gøre er at stemme via SMS på den af de nominerede du synes skal vinde. Vi skal have din sms senest den 28. februar 2011. Der kan kun stemmes én gang pr. nomineret.

Stem på din favorit ved at sende en SMS til 1272 med teksten "sejlsport1-7" med nummeret på den du synes skal kåres som Årets Sejlsportspræstation.

Den af de nominerede, der får flest stemmer er den Bella Center peger på som vinder af Årets Sejlsportspræstation når dommerkomiteen mødes i starten af marts 2011 og stemmer om vinderen.

Stemmer du på den kandidat, der får flest stemmer er du med i lodtrækningen om 5x2 fribilletter til Både i Bella, skriver www.baadeibella.dk

content-loader
content-loader
content-loader