Gå til hoved-indhold
505-sejlere på Aarhus bugten i august 2010. Foto: Mick Anderson, sailingpix.dkKapsejlads
505-sejlere på Aarhus bugten i august 2010. Foto: Mick Anderson, sailingpix.dk

Bojsen-Møller - Årets Sejlsportspræstation?

Brødrene Jørgen og Jacob Bojsen-Møller, Hellerup Sejlklub, vandt VM-sølv i 505 sidste år. Er det nok til at vinde Årets Sejlsportspræstation 2010? Send en stemme via sms.

Af Troels Lykke |

Århus-bugten dannede i juni rammen om et pre-worldsstævne i bådklassen 505. Stævnet, der også fungerede som de åbne danske mesterskaber, blev i suveræn stil vundet af Jørgen og Jacob Bojsen-Møller.

De to brødre, der til daglig træner i Hellerup, vandt dermed den samlede Eurocup-serie, hvilket var lidt af en overraskelse for dem selv.

Til gengæld var de en smule ærgerlige over, at de i august manglede det sidste skridt ved VM i 505-klassen, som også blev sejlet i dansk farvand samme sted, som DM blev afviklet.

Der var blot to point op til vinderne fra Tyskland, men en sølvmedalje blev det til for Jørgen og Jacob Bojsen-Møller, hvoraf førstnævnte i øvrigt vandt OL-guld i Flying Dutchmann i 1988.

Send SMS

Sejlsport2: Synes du Jørgen og Jacob skal kåres som Årets Sejlsportspræstation så send en SMS til 1272 med teksten "bella sejlsport2"

content-loader
content-loader
content-loader