Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Anders Myralf, nederst til venstre i billedet, har et tæt forhold til kronprins Frederik, som han her sejler Farr 40 med. De to sejler også Drage sammen. Foto: Sara Proctor
Sejlklubber
Anders Myralf th. sejler Drage med kronprins Frederik. Foto: Troels Lykke
Sejlklubber
Dan Ibsen var chef for Dansk Sejlunion i 28 år og tre år for KDY. Han er aktiv doublehand-sejler med sin bror, Allan, i en X-Yachts. Foto: Troels Lykke

Tidligere landstræner Anders Myralf ny direktør for Kongelig Dansk Yachtklub 

Anders Myralf, 61, er tidligere landstræner for det olympiske sejlerlandshold og elitesejler gennem 40 år. Fra 1. marts skal han styre den royale sejlklub fra Tuborg Havn. Dan Ibsen, der nu er 64 år, fratræder, forklarer ny KDY-formand Carl Erik Kjærsgaard.

Af Troels lykke |

Den tidligere topsejler og landstræner Anders Myralf er uddannet i shippingbranchen. Han har også været McDonalds-operatør i Hørsholm i 10 år og senest ejer af Hjem-Is på Sjælland siden 2008.

Anders har således en solid erfaring fra sejlsporten på mange niveauer, samt en solid operationel og administrativ erfaring fra erhvervslivet, fortæller KDY's nye formand Carl Erik Kjærsgaard i et nyhedsbrev til klubbens medlemmer.

Anders Myralf, der bor i Charlottenlund, er af minbaad.dk kendt som en skarp og åben kommunikator, men også en dygtig beslutningstager.

Dan Ibsen direktør i tre år
 
Skiftet betyder, at den nuværende direktør stopper ultimo februar. Dan Ibsen har været direktør for KDY siden 1. januar 2016, og stopper efter aftale med bestyrelsen i en alder af snart 65 år, og direktørskiftet er således timet med valg af ny formand for KDY.

Dan Ibsen forklarer om sin tid i den royale sejlklub, hvor han havde kontor i Tuborg Havn.
 
- Det har været en spændende og intensiv periode som direktør for Kongelig Dansk Yachtklub. Klubben har været udfordret af den langtrukne retssag omkring Tuborg Havn, og samtidig har aktivitetsniveauet været meget højt, især i forbindelse med 150 års jubilæet, ligesom det er lykkedes klubben at fastholde det høje aktivitetsniveau og udvikle nye områder. Jeg ser med glæde og stolthed tilbage på denne periode.
 
- Det var i efteråret klart for mig, at et nyt kapitel ville starte med en ny formand. Jeg har i enighed med bestyrelsen besluttet, at det vil være et godt tidspunkt for mig at stoppe og lade nye kræfter komme til i KDY, således at den nye formand sammen med en ny direktør kan fortsætte klubbens positive udvikling, forklarer Dan Ibsen.

KDY-formand: Bestyrelsen var tryg ved Dan Ibsen
 
- Jeg ved, at Lars Ive og hele bestyrelsen har været glad og tryg ved samarbejdet med Dan, og at der i Dans periode som direktør har været meget store udfordringer for klubben, som er blevet tacklet med stor energi, dygtighed og kompetence, fortæller Carl Erik Kjærsgaard.
 
Der vil blive afholdt en afskedsreception for Dan Ibsen den 13. marts mellem kl. 15 og 17 i klubloungen i Tuborg Havn, hvor alle er velkomne.

content-loader
content-loader
content-loader