Gå til hoved-indhold
Big Challenge fra Svendborg komer i kamp med Broskraberen og x-One. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Big Challenge fra Svendborg komer i kamp med Broskraberen og x-One. Foto: Troels Lykke

347 både og 2000 sejlere til Palby Fyn Cup i Bogense

Landets største dyst går kl. 11.00 på fredag med 15 minutters interval i 15 starter. Tre kæmper: Big Challenge, X-One og Broskraberen skal slås, men Gram-Hansen eller Pedersen kommer først i flerskrog.

 

Af Troels Lykke |

Der vil i år være over 100 både der er udstyret med en GPS tracker, så deres sejlads omkring Fyn kan følges live på www.palbyfyncup.dk

Palby Marine har opsat storskærm i deres telt på kajen i Bogense Marina, hvor der løbende vises live optagelser fra bådenes starter og måltagning samt øvrig stemning fra kajen. Det fortæller stævneleder Poul Erik Nielsen til pressen

Live optagelserne kan også ses på www.palbyfyncup.dk

Flerskrogsbådene starter i sidste start kl. 14.30, hvor Extreme 40 katemaranen TRIFORK der i 2008 satte en omsejlingsrekord på 10 timer og 7 minutter i år skal dyste med den nye spændende 10 meter brede trimaran CARBON 3 om at komme først rundt, og om muligt lave en ny omsejlingsrekord.

Blandt de største kølbåde kommer dysten om at komme først rundt i år til at stå mellem den 63 fod store Broskraberen.dk fra Bogense, X-One fra Vejle og Big Challenge fra Svendborg, som ud fra sit handicapmål skal være den hurtigste af de tre både.

Følg sejladsen og se de øvrige startende både på www.palbyfyncup.dk

content-loader
content-loader
content-loader