Gå til hoved-indhold
Der blev sejlet i bar mave i Christmas Cup så det ud til på Matcher 31eren.Kapsejlads
Der blev sejlet i bar mave i Christmas Cup så det ud til på Matcher 31eren.

Matcher 31 vinder Lynettens Christmas Cup

Christmas Cup, 2. juledag, blev vundet af Anders Dylov og besætning udfor Lynetten. Her er en vinder-rapport fra Matcher 31-holdet. Fem både deltog i julesejladsen.

Af Troels Lykke |

Det var ikke vintervejr 2. juledag, hverken sne eller frost, nej i stedet masser af varme helt op til 10 grader, heldigvis var der luft nok, den var frisk fra vest op til 10 m/s.

Det var som sædvanlig Lynetten Sejlklub der bød til en dejlig julesejlads 2. juledag ude for Trekroner i Øresund fortæller TV-journalist og skipper på Matcher 31er, Anders Dylov. 

Vi har deltaget mange gange, i år var det i den røde Matcher 31, som ejes af Michel Larsen fra Langelinie.

Logbog fra Matcher 31:

Vi var velforberedte og havde taget alle de nødvendige vinterforberedelser, med sikkerhedsudstyr og en båd i topform.

Med seks mand om bord, var alle pladser besat. Selvom vinden var fyldt med tætte vintermolekyler valgte vi genua og fuldt storsejl og den store spiler var gjort klar.

Banen var en typisk op-ned med udlagt orange bøje i vindøjet, bagbord rundt, tre gange, helt perfekt.

Starten gik præcis kl. 11, hvor vi havde fundet det rigtige sted på linene og kom af sted på skuddet, og sejlede i en dejlig rummer.

Ved topmærket var vi første båd rundt, og satte spileren helt perfekt, det er altid nemt at sejle godt, når man ikke er presset!

En spilerbomning halvvejs og bjergning til luv, gjorde det kun værre for vores nærmeste konkurrent en lokal Dehler 33, med Bjarne Carlsen som skipper. Sekunderne blev til minutter før Bjarne kom rundt om bundmærket.

Vi havde kun få og små fejl som blev rettet hurtigt, så målgang 55 minutter efter start var samtidig en klar løbssejr og overalt sejr.

Imponerende Minette både

Mest imponerende var dog de to små Minette både fra Snekkersten Sejlklub, der havde gjort den lange vej Lynetten ad søvejen og ligeså skulle hjem igen samme vej.

De var i løb to, dem overhalede vi med en omgang! De sejlede næsten 33 % langsommer end os, men selvfølgelig belønnes deres flid med løbssejr til Myppe.

Ingen i år en dejlig Christmas Cup – noget man kan blive afhængig af. De burde også holde en nytårskur sejlads 2. nytårsdag, fortæller rorsmand Anders Dylov.

Fra venstre: Jørgen Jensen, Anders Dylov, Michael Larsen, Jeppe og Michael. Foto: Kurt

Imponerende var det at to små Minette både mødte op fra Snekkersten Sejlklub.

Nordisk Krydser sejler Anna-Lisa modtager præmie.

Fem både deltog. Se resultatliste her

content-loader
content-loader
content-loader