Gå til hoved-indhold
Vinden og vandet var koldt men ingen fik forfrysninger. Foto: Allan BorchKort Nyt
Vinden og vandet var koldt men ingen fik forfrysninger. Foto: Allan Borch

Windsurfere trodser vinterens kulde

Seks glade surfere fra Middelfart trodsede det kolde vejr fredag da de tog på vandet for at nyde det skinnende men kolde og blæsende vintervejr

Af Rasmus Antoft |

At sejle på denne årstid vil for mange være urealistisk eller grænsende til det sindssyge men en mindre gruppe fra Middelfart og omegn kan slet ikke få nok af at surfe.


Surferne tager initiativet


I klubben er det sejlerne selv der tager initiativet til at sejle. Der er meget fokus på at det skal være sjovt og socialt hygge er derfor en naturlig del af det. En kold efterårsdag kan der fx være en af surferne der har kakao med
En af surferne, Morten Madsen er så betaget af at surfe at han nogen gange har taget på vandet tidligt om morgenen inden har skulle møde på arbejde.
- Det er vigtigt at nyde livet, ellers er der ikke meget ved det, fortæller Morten
Gruppen der var på vandet går helt fra 17 til 45 år. Og om sommeren er forskellen endnu større. Ligeledes er antallet af surfere.


Bruger Facebook som kommunikationsredskab

Medlemmerne bruger hovedsageligt Facebook til at kommunikere over. Hvis der er en der har lyst til at tage på vandet ”poster” vedkommende et opslag. Så kan andre se opslaget og tage stilling til om de har lyst til at tage med ud.

Fælles for alle sejlerne er at de elsker det de laver, de brænder for det.

Billeder: Allan Borch

content-loader
content-loader
content-loader