Gå til hoved-indhold
Her et dejligt billede med OL-guldvinderne. Vi kom ved en fejl... til at vise en knækket mast, som nærmest er et symbol på 49er-klassen efter OL 2008. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Her et dejligt billede med OL-guldvinderne. Vi kom ved en fejl... til at vise en knækket mast, som nærmest er et symbol på 49er-klassen efter OL 2008. Foto: Troels Lykke

OL-49erne indtager Svendborg til DM

Stemningen er god og alle Svendborg Sunds Sejlklubs forberedelser er ved at være på plads, lyder det fra Sydfyn, der får besøg af 49ere, 29ere, og 29erXX. TV2 News filmer fra stævnet.

Af Troels Lykke |

Hele det danske landshold i 49er klassen er allerede ankommet og har været på vandet torsdag. De vil allerede igen fredag gennemføre et par træningspas, for lige at "føle" vandet og de lokale forhold an, skriver Henrik Meulengracht.

I alt har er der 15 tilmeldte 49ere, 16 tilmeldte 29ere, 10 tilmeldte 29erXX, sidstnævnte klasse er  ikke en officiel klasse med eget DM.

TV2 News

Interessen har været overvældende. TV2Fyn har allerede sendt et optaktsprogram i programmet "Plakaten" d. 28. sep.

Programmet kan genses på www.tv2fyn.dk

TV2News kommer lørdag d. 1. okt. For at lave en LIVE udsendelse i programmet "NEWS og SPORT", som vises lørdag mellem kl. 1600 og kl. 1830.

Vejrudsigten for stævnet er ifølge DMI præget af højtryksvejr, som giver risiko for lidt morgen dis, ellers letskyet med temperaturer i dagtimerne 14 – 18 grader, let vind fra skiftende retninger 3- 5 m/s. Risiko for en let regnbyge søndag.

Tæt på havnen

Alt i alt en god vejrudsigt efter årstiden, hvor vi blot kunne ønske os en anelse mere vind. Der vil være stor mulighed for at følge sejladserne fra Rantzausminde Havns, idet banerne med skyldigt hensyn til vindretning og andre sportslige overvejelser lægges så tæt på havnen som muligt.

Der vil under hele stævnet være live speaker, som løbende vil kommentere sejladserne.

content-loader
content-loader
content-loader