Gå til hoved-indhold
24 unge windsurfere havde en udfordrende lørdag i Middelfart.Kapsejlads
24 unge windsurfere havde en udfordrende lørdag i Middelfart.

Young Gun Cup: Windsurf i al slags vejr

Lørdag holdt windsurfinggruppen Young Gun Cup, stævne for 24 unge windsurfere fra stranden ved marinaen i Middelfart.

Af katrine bertelsen |

Det blev en lærerig dag for de unge windsurfere fra Juelsminde, Jyllinge, Nivå, Skive, Skærbæk, Kolding og Middelfart, da vejrguderne valgte at udfordre med alle vejr typer, lige fra sol fra en skyfri himmel til noget der mindede om skybrud.

De unge surfere og stævneledelsen var indstillet på at der skulle gennemføres 9 sejladser, så der ville blive udløst 2 fratrækkere i resultatregnskabet. Men vejret tillod "kun" 7 sejladser, hvor den ene sejlads blev gennemført i en kraftig byge og bød på store udfordringer med vindspring. Sidste sejlads blev afkortet, for B og C gruppen, på grund af manglende vind.

Der var – trods store udfordringer – store smil ved præmieoverrækkelsen, hvor der var fine gaver til alle, en fin lille medalje til alle i A gruppen og pokaler til de tre bedste i hver klasse.

De sjællandske windsurfere, og et par stykker mere fortsatte turen til Hvide Sande, hvor de skal deltage i en surfercamp, og en del af de øvrige fortsætter deres sommerferie med Sommercamp i Middelfart Sejlklub.

Gaverne var sponsoreret af Neil Pryde, Intersurf, Surf og Ski Odense, Surfline og DBO, tak til alle sponsorerne for at I vil være med til at gøre dagen til noget særligt for de unge surfere.

Du kan finde alle resultater på linket her.

Og se en masse billeder her.

content-loader
content-loader
content-loader