Gå til hoved-indhold
Eleverne på Sailing College kan bl.a. sejle 29’er.Sejlklubber
Eleverne på Sailing College kan bl.a. sejle 29’er.

Gymnasium og sejlsport i et

Et gymnasium i Hørsholm, Yachtklubben Furesøen og Kongelig Dansk Yachtklub er gået sammen om at tilbyde sejlsport og en gymnasial uddannelse, samlet i Sailing College.

Af katrine bertelsen |

Et sjællandsk Sailing College er en realitet. Et samarbejde mellem Nordsjællands Grundskole og Gymnasium i Hørsholm, Yachtklubben Furesøen og Kongelig Dansk Yachtklub gør det nu muligt at kombinere sejlsport med en gymnasial uddannelse.

Sailing College

Sailing College henvender sig til alle ungdomssejlere, som skal påbegynde, eller allerede er i gang med en 10. klasse, gymnasial- eller HF-uddannelse.

Målet med Sailing Colleger er at fastholde og udvikle ungdomssejlerne i gymnasieårene og give dem de bedste forudsætninger for at klare sig godt igennem resten af deres uddannelse og fremad i den videre karriere.

Laser og 29’er joller

Til at begynde med vil Sailing College koncentrere sig om 2 jolletyper: Laser Radial og 29’er jollen. For de som ikke ønsker at gå den elitære vej er Laserjollen en bred kapsejladsjolle på hyggeniveau og der er flere muligheder for at skifte over i forskellige typer af 2 mandsjoller.

Alle kan være med

Der stilles ikke noget krav om at ungdomssejleren er medlem af en bestemt klub. Alle, uanset klubforhold er velkomne. Det forventes at sejlerne fortsætter den sædvanlige træning i hjemklubben, ved siden af Sailing College.

Kontakt:
Nordsjællands Grundskole og Gymnasium: Thomas Thrane mail: sportscollege@ngg.dk, mobil: 20745289

KDY: Ann-Marie Mohr mail: amm@kdy.dk, mobil: 29649113

Kilde: Pressemeddelelse NGG/KDY

content-loader
content-loader
content-loader