Gå til hoved-indhold
Martin Kirketerp sejlede blandt andet over Atlanten med Sanya. Her ses han i Galway. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Martin Kirketerp sejlede blandt andet over Atlanten med Sanya. Her ses han i Galway. Foto: Troels Lykke

Se Kirketerps nye visitkort martinkirketerp.com

Volvo Ocean Race-sejleren fra Aarhus, Martin Kirkerp, gør sig nu ekstra synlig overfor prof-hold og medierne. - Sådan en side er et led i en sportsmands værktøjskasse, siger han.

Af Troels Lykke |

Martin Kirketerp kiggede underligt på mig, da jeg i juli i år ved Volvo Ocean Race, spurgte ham i Galway, Irland, om han nu skulle hjem og gøre sine jurastudier færdige.

- Nej, nej jeg går efter en ny jordomsejling i Volvo Ocean Race, lød det fra den tidligere OL-guldvinder i 49er, Martin Kirketerp, der viser han mener det med  hjemmesiden www.martinkirketerp.com

Til minbaad.dk, siger han om den nye hjemmeside, der senere får et nyhedsbrevmodul.

- Jeg har lavet hjemmesiden martinkirketerp.com for at få bedre mulighed for at komme i kontakt med de rigtige mennesker indenfor vores sport, samt at gøre det nemt for pressen at holde sig opdateret på hvad der sker, og at øge kendskabet til mine sponsorer, men sitet er ikke nok til at skaffe mig et volvo ride næste gang desværre, men den er et led i en sportsmand værktøjskasse til at udbrede kendskabet til den aktive, siger Martin Kirketerp.

Danske medier

Han krydser fingre for at danske journalister holder øje med siden.

- Jeg håber på at danske medier vil bruge hjemmesiden til at samle historier og nyheder op og bringe dem videre i systemet, således at vi kan udbrede kendskabet til international sejlads samt offshore disciplinen.

Jonas Warrer og Martin Kirketerp efter deres fantastiske OL-guld i 2008. Foto: Troels Lykke
 

content-loader
content-loader
content-loader