Gå til hoved-indhold
Blev de gode venner til medaljeoverrækkelsen, efter hårde ord gennem OL og grove beskyldinger fra Ben Ainslie's side. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Blev de gode venner til medaljeoverrækkelsen, efter hårde ord gennem OL og grove beskyldinger fra Ben Ainslie's side? Foto: Troels Lykke

Hvad siger Ben Ainslie til Jonas Høgh-Christensen?

Finnjolle-sejlerne har en hemmelig aftale om ikke at sladre til pressen om tilsvining på vandet, siger britisk journalist. Men gik Ainslie over stregen?

Af Troels Lykke, weymouth |

Se godt på billedet.

Øjnene på Ben Ainslie fortæller noget. Det er som om at Jonas Høgh-Christensen stivner i dette sekund. Forsøger Big Ben at sige undskyld over sin flabede, verbale stil på vandet og unfair beskyldninger i pressen?

Det tror jeg.

Jonas Høgh-Christensen har ikke sladret til pressen, men det er kommet os for øre, at Ben Ainslie brugte stor mund på vandet, mod hollandske P.J. og danskeren, efter de fortalte briten, at han rørte mærket i en sejlads.

Der kom ord ud af Ben Ainslies mund, som ikke tåler at blive nævnt i en artikel. Det kommer heller ikke frem i pressen, jeg skriver heller ikke ordene, som jeg kender.

- Finnjolle-sejlerne på internationalt topniveau har en code of silent, de siger ikke noget til pressen af det, der sker derude, når de 95-100 kilo mænd slås, hvor imod Laser-klassen ville sladre og gå i et protestrum over verbale udgydelser, siger en britisk journalist i dag til minbaad.dk.

Krause: Det var unfair

Søren Krause, regelekspert for de danske sejlere, fortæller til minbaad.dk, at det kan være en meget god løsning, så længe man er enig om det.

- Men det var unfair, at Ben Ainslie fik P. J. til at omstarte i en sejlads, da han sagde han var for tidligt over linjen, noget der også fik Jonas til at starte om, selvom starten var gået og der ikke var flag oppe om tyvstart, siger Søren Krause.

Han mener samtidigt, at det var unfair at anklage hollænderen P.J. og Jonas i medierne om at gå sammen om at lyve om, at Ben Ainslie rørte mærket i en sejlads.

Spørgsmålet er, gik Ben Ainslie over stregen?

Jonas fortalte foran journalister, at han respekterer Ben Ainslie fordi han er en dygtig sejler, da han blev spurgt hvad han mener om OL-guldvinderen. Beskyttede Jonas Ben Ainslie, fordi rigtige mænd ikke sladrer foran journalister?

content-loader
content-loader
content-loader