Gå til hoved-indhold
Vinderbåden DEN 703 på vej mod gaten. Foto: dm2012faaborg.dkKapsejlads
Vinderbåden DEN 703 på vej mod gaten. Foto: dm2012faaborg.dk

Christian Thomsen ny dansk mester i Folkebåd

Efter otte sejladser blev vinderen af danmarksmesterskabet for Folkebåde Christian Thomsen fra Kolding i DEN-703 ”Stampe” med gasterne Henrik Hok og Claus Schou Nielsen.

Af katrine bertelsen |

Den ny Danmarksmester i Folkebåd hedder Christian Thomsen. Kolding-holdet i DEN-703 ”Stampe” med gasterne Henrik Hok og Claus Schou Nielsen. Med 30 point og 15 point ned til 2.pladsen er sejleren overbevisende.

Andenpladsen går til Heines Nielsen også fra Kolding og tredjepladsen satte Kim Fogde, Klauz Henriksen og Marc Wain fra Kastrup Sejlklub/Sundby Sejlforening sig på.

Resultaterne kan ses på www.dm2012faaborg.dk

- Som arrangører kan vi glæde os over at vi fik Faaborgbåde på de 2 bedste pladser i stævnets sidste sejlads, som sejlklubbens formand Bo Bundgaard Lassen vandt efterfulgt af Per Røssel, fortæller Stævneleder Erik Medelby Andersen

- Folkebådene lå i kø for at komme på trailer, så det var lidt af et cirkus med alt det sejlerne skulle nå at få pakket inden stævnet sluttede. Vinderne blev fejret med fest og præmieoverrækkelse i et festklædt telt med god mad og rigelig drikke, livemusik, præmier og nogle af Folkebådsklubbens tossede traditioner.

- Det har været et fedt stævne, hvor vi som arrangerende sejlklub har gjort hvad vi kunne for at få det til at være lidt ud over det sædvanlige. Vi har også modtaget ros, så jeg er overbevist om at sejlerne har følt sig velkomne, slutter Erik Medelby Andersen.

 

content-loader
content-loader
content-loader