Gå til hoved-indhold
Ben Ainslie og Russel Coutts på pressekonferencen i London i dag.Kapsejlads
Ben Ainslie og Russel Coutts på pressekonferencen i London i dag.

Ben Ainslie tilbage i America’s Cup

Den tredobbelte olympiske guldvinder Ben Ainslie fortalte på det nyligt overståede pressemøde i London, at han nu sætter fuld damp på BAR, Ben Ainslie Racing team.

Af katrine bertelsen |

Team BAR skal gerne være på plads til det 35. Americas Cup, med egen båd og egen sponsorer. Indtil da teamer Ben Ainslie op med Oracle Racing team til AC World Series i 2012/13, efter OL er overstået.

Ben Ainslie Racing (BAR) stiller op til America’s Cup World Series under Royal Cornwall Yacht Club, som har støttet Ainslie siden begyndelsen af hans karriere.

- Det er min klub, det er der jeg voksede op. Jeg har fået så meget support defra, så det er et helt naturligt valg, siger han.

AC World Series vil give Ben Ainslie mulighed for at få gennemtestet AC45’eren, en båd han i begyndelsen var skeptisk overfor, men nu har overgivet sig til. I 2013 sejler han sammen med ORACLE Racing, hvor han vil indgå på lige fod med James Spithill og Russel Coutts.

Ben Ainslie udelukker ikke at han måske vil sejle OL i 2016 i Brasilien, men det kommer an på så meget, f.eks. hvilke bådtyper det ender med at blive. Lige nu er det Americas Cup der trækker.

content-loader
content-loader
content-loader