Gå til hoved-indhold
Dorte O. Jensen forsøgte selv at satse på matchrace og var også i gang, men kunne ikke få familie og sport til at gå op. Nu sejler hun Farr 40. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Dorte O. Jensen forsøgte selv at satse på matchrace og var også i gang, men kunne ikke få familie og sport til at gå op. Nu sejler hun Farr 40. Foto: Troels Lykke

Dorte O. vurderer Melgaard og Abrahamsen

Tidligere verdensmester i matchrace, Dorte O. Jensen, udtaler sig nu om hvem der kan vinde OL-udtagelsen der sejles 26. februar på Mallorca mellem Abrahamsen og Meldgaard.

Af Troels Lykke |

Godt nok har Lotte Meldgaard, Susanne Boidin og Tina Gramkov netop udtaget Danmark til OL i machrace for kvinder, men det er langt fra sikkert at de også skal sejle OL til august i Weymouth.

Det skal der nemlig sejles om på Mallorca fra 26. februar til 2. marts på Mallorca i Elliot 6 Meter, der bruges til OL. To skippere fra Skovshoved vil kæmpe om det: Lotte Meldgaard og Trine Abrahamsen.

Dorte O. Jensen siger i dag til Jyllands-Posten om hvem der vinder udtagelsen:

- Trine har de her overraskelsesmoment i sig, som er meget vigtigt. Men hendes bundniveau er noget mere svingende end Lottes, som er højere qua hendes store erfaring.

Abrahamsen: Vi er meget lige

Kun 12 mathcrace-hold skal sejle ved OL.

Trine Abrahamsen siger til avisen om kampen mod Lotte Meldgaard:

- Vi er meget lige, men de er godt kørende for tiden på baggrund af, hvad de præsterede i Miami. Vi satser dog på, at det bliver spændende.

Den indbydes stilling mellem de to hold er 2-2.

Abrahamsen, der til dagligt er phd-studerende, mener at hends fart ikke fejler noget. 

- Vi sejler hurtigt, er gode til at slå på vindspringende og har hver især mange kvaliteter, de forhåbentlig giver sig udtryk på Mallorca, siger Skovshoved-sejleren.

Lotte Meldgaard er til dagligt ingeniør i Cowi. Foto: Troels Lykke

Trine Abrahamsen er til dagligt phd-studerende. Foto: Troels Lykke

 

content-loader
content-loader
content-loader