Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Team Meldgaard ligner ikke olympiske mestre

Lotte Meldgaard, Susanne Boidin og Tina Schmidt-Gramkov skuffede ved for OL. Denne gang blev de nummer 10 og nåede ikke kvartfinalen.

Af Troels Lykke |

Team Meldgaard skriver på deres www.matchraceteam.dk:

Vi tog her til morgen på vandet vel vidende at tre sejladser skulle vindes, for at have mulighed for avancement til kvartfinalerne. Og med en fokuseret ro kom vi på vandet ved 14-tiden i en god brise.

De første to sejladser blev vundet overbevisende over både Australien og Sverige. Sidste sejlads var imod det portugisiske hold.

Vi fik en rigtig god start på sejladsen, men det var tæt, og de overhalede os på første opkryds. Men på første lænser, fik vi lavet et godt spiler sæt og var hurtigt kommet foran dem.

Men igen på andet opkryds tabte vi lidt distance og lå helt tæt ved topmærket med os forrest. En lidt skidt runding gjorde at vi lå helt tæt på sidste lænser. Summa summarum ender det med at de vinder med ca. 2 sek. Dermed ryger vi fra en ellers flot 7. plads ned til en skuffende 10. plads.

Dermed er vi ude af dette For-OL. Vi har så absolut manglet marginalerne, men har tydeligvis ikke været gode nok til at opsøge dem.

Der bliver ikke lavet mange fejl på dette niveau og uden nogle marginaler på vores side, har vi ikke haft det sidste der skulle til for at få os til kvartfinalerne.

Vi må nu hjem og lægge strategien for, hvordan vi vinder de marginale sejre, hvor vi denne gang har tabt tre sejladser med under en bådslængde.

Efter round robin er følgende hold i kvartfinalerne: RUS 9-2, FIN 9-2, NED 8-3, GBR 8-3, FRA 7-4, USA 7-4, SWE 4-7, AUS 4-7.

Og de hold som er ude har placeringerne:
9. Goncalves POR 3-8
10. Meldgaard DEN 3-8
11. Echegoyan ESP 2-9
12. Hahlbrock GER 2-

content-loader
content-loader
content-loader