Gå til hoved-indhold
Dani Schulze, 38, står nu i spidsen for Boatclub, hvor der fra bådhallen er udsigt til den nye Lillebæltsbro. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Dani Schulze, 38, står nu i spidsen for Boatclub, hvor der fra bådhallen er udsigt til den nye Lillebæltsbro. Foto: Troels Lykke

Boatclub er klar til vedligeholdelse, vinteropbevaring og reparationer

Sejlere fra Fyn og Jylland kan nu få deres båd i en hal for rimelige penge i Boatclubs hal, helt ud til vandet, kun få hundrede meter fra Tel-ka Marine i Middelfart.

 

Af Troels Lykke |

reaIfølge minbaad.dks research ligger Boatclubs priser for vinteropbevaring i den absolut billige ende. Således koster vinteropbevaring for en 30 fods sejl- eller motorbåd 15.000 kr. for fem måneder i en opvarmet hal.

- I det beløb følger der også optagning, isætning, spuling af bunden og et stativ vi stiller til rådighed. Vi kan holde priserne nede fordi vi nu har en lav husleje efter vi er flyttet fra en hal i Kolding med meget dyr husleje, siger direktør fra Boatclub, Dani Schulze, der har to bådebyggere ansat.

På kort tid er hallen fyldt op med 25 både fra 21 fod til 50 fod. Men der kan også være større både i hallen.

- Lige nu har vi 1860 kvadratmeter, men vi har to haller mere lige ved siden af, som vi vil bruge næste år, så vi kan opbevare endnu flere både, siger Dani Schulze.

Han står selv for bådklargøring, som han har mange års erfaring i. Derfor har firmaet også en rullende servicevogn, som Boatclub kører rundt i havnene med.

Firmaets tredje ben er også reparationer af både, heraf mange forsikringsskader.

content-loader
content-loader
content-loader