Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Storbådsejlads i morgen - se det live med to kameraer

49 store kølbåde er klar årets afdansningsbal, når Race Rigtig starter lørdag morgen kl. 11 i Rungsted. Norsk 40 fods båd gik dog på grund på vej til stævnet og kommer ikke.

Af Troels Lykke |

Det går løs i morgen for de store både, dog ikke en norsk 40 fods båd,  Team Magic, der gik på grund ved Marstrand forleden.

Skipperen skriver på facebook:

- Transporten endte i steinene ved Marstrand og skadene så omfattende på bulben at Rungsted får klare seg uten oss til helgen. Synd - hadde gledet oss stort til RaceRigtig med over 40 båter på linjen! Men pass opp: Vi kommer sterkere tilbake neste sesong!!

Jesper Bank klar i Farr 400

Jesper Bank er klar i Farr 400, efter han har planet 21,4 knob ud for Flensborg i den hurtige båd.

- Vi regner ikke med at Farr 400eren kan sejle sig hjem på DH på de små baner, men får man lange slørben som vi havde i Flensborg så kan vi godt vinde sejladserne efter målreglerne, men vi er i Rungsted for at lære båden endnu bedre at kende, siger Jesper Bank til minbaad.dk

I dag er han ude og træne med Morten Ulrikkeholm og gaster fra X-35-holdet, der udgør kernen blandt gasterne.

Følges via to kameraer

Sejladserne kan ses live via to kameraer og tracking, så hjemme foran computeren kan sejladserne følges. 
 
Det har en været en lang og god kapsejladssæson, der nærmer sig sin afslutning når 4. og sidste afdeling af Danish Big Boat Series sejles i Rungsted.

Der er gode præmier på spil, således kan en af de vindende både løbe af sted med en spiler eller skipperens vægt i Tuborg øl, fortæller direktør i KDY, Anders Kristensen.

Se det her

Alle sejladser følges live i samarbejde med sportsxstream på www.sportsxstream.com/racerigtig

Der er lovet frisk vind fra øst lørdag, hvilket giver store bølger og spændende action på Øresund i weekenden. Du kan læse mere om stævnet på www.racerigtig.kdy.dk

Stilling ses fra lørdag aften på www.spacemyface.dk
 

content-loader
content-loader
content-loader