Gå til hoved-indhold
Blandt præmierne kan båden vinde skippers vægt i øl!  ArkivfotoSejl
Blandt præmierne kan båden vinde skippers vægt i øl! Foto fra VM i Farr 40 i år. Fotograf: Kurt Arrigo/Rolex

Afdansningsbal i Rungsted - Race Rigtig

Den 13.- 14. oktober lukker KDY i Rungsted sæsonen med årets Race Rigtig. KDY satser på, at det bliver en rigtig sejlerfest, med kapsejlads, konkurrencer og live musik.

Af katrine bertelsen |

Stævnet starter allerede fredag aften med velkomst, præsentation af ORCi reglen ved Dobbs Davis, præsentation af Royal Ocean Cup 2013, sidst men ikke mindst indbydes der til en drøftelse af en "owners class organisation".

Lørdag starter de traditionsrige kapsejladser, og efter sejladserne er der moleøl. Banerne bliver de traditionelle med en chikanebane lørdag og op/ned søndag.

Lørdag aften er der fest i klubhuset hvor der, udover god mad, er levende musik.

Vind skippers vægt i øl

Søndag afsluttes sejladserne med præmieoverrækkelse, hvor der vanen tro er et on-shoregame, der i år involverer hele besætningen. Her er præmien en spiler, men der bliver naturligvis også kamp om skipperens vægt i Tuborg øl.

Alle sejladser bliver sendt live på nettet i samarbejde med "sportsextream". Der er to kameraer, som kommer til at følge alle sejladser, så der bliver gode muligheder for at følge sejladserne hjemmefra.

Stævnet er Rungsteds afdansningsbal, og du kan læse mere på Race Rigtigs hjemmeside, hvor du finder tilmelding og NoR.

Er du klassebåd kan du tyvstarte, ved at deltage i Thiele Cup som sejles lørdag den 6. oktober også i Rungsted. Du kan læse mere om Thiele Cup her.

I 2012 har KDY arrangeret: Danish Open, Zhik Cup, Wessel & Vett meter cup, JDM/UDM for joller, Watski2star, Klassecup, IKC, CPH maydays, DM Matchrace, Basico Cup samt en række mindre stævner.

Kilde: Pressemeddl. Kongelig Dansk Yachtklub

content-loader
content-loader
content-loader