Gå til hoved-indhold
På trods af DMI, blev det godt sejladsvejr alligevel. Foto: Wind Cup 2012Kapsejlads
På trods af DMI, blev det godt sejladsvejr alligevel. Foto: Wind Cup 2012
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Efterårscamp for windsurf med kapsejlads

Wind Cup blev sejlet lørdag d. 13. oktober perfekte vejrforhold. Dagen bød på masser sol og god vind, trods meteorlogernes dystre meldinger om vand og ingen vind...

Af katrine bertelsen |

Middelfart Sejlklub lagde land og vand til windsurfernes efterårscamp, med indbygget stævne. Lørdag havde Middelfart Sejlklub åbnet dørene for alle windsurfere, der havde lyst til at sejle kapsejlads.

35 deltagere sejlede på to baner for henholdsvis begyndere og øvede, der blev på begge baner gennemført 6 vellykkede sejladser hvor deltagerne blev udfordret på hver deres niveau. I særdeleshed blev der tilegnet nye færdigheder, afspejlet i surfernes forbedrede evne til at passere startlinjen til tiden, og en væsentlig kortere sejladstid på en bane omgang.

Allan Borch Madsen fra Middelfart Sejlklub siger.
- Der var deltagere fra 12- +50 år. Vi havde delt dem op i fire felter efter alder, og de sejlede på to baner. Vi havde 3-4 m/s lørdag og det regnede ikke, som DMI ellers havde varslet.

Seks friske unge windsurfere fra Thurø Windsurfing Klub lavede to flotte Freestyle opvisninger. Der blev demonstreret mange forskellige tricks, blandt andet med Tow Inn, hvor surferne trækkes op i høj hastighed efter en RIB, inden det flotte trick gennemføres.

Dagen blev sluttet af med et overdådigt flot præmiebord med flotte præmier fra Melfar Bilcenter, Surfline, Point 7, Go Pro, Surf & Ski Odense, West Wind Nord og FreeFeet.dk.

Vind en bil i en uge

Mest spændende var lodtrækningen blandt de tre bedste i seniorgruppen, om en Suzuki Swift med en fyldt tank til rådighed i en uge. Den heldige vinder blev Per Søndergaard fra Sejlklubben Neptun Vejles surfafdeling, som nu kan tage på efterårsferie i en helt ny bil...

Ud over de mange sponsorgaver til præmiebordet var Rynkeby sponsor med saft og juice hen over dagen, lige som den smarte Red Bull Mini kom forbi med et par veloplagte piger, der delte tiltrængte Red Bull´s ud til de mange deltagere. Sidst men ikke mindst havde PALBY Marine stillet telte og en stor RIB med ekstra "muskler" til rådighed til stævnets afvikling.

Middelfart Sejlklub gentager succesen lørdag d. 12. oktober til næste år, bl.a. takket være de mange sponsorer og frivillige.

Se resultatlister på Middelfart Sejlklubs hjemmeside.

content-loader
content-loader
content-loader