Gå til hoved-indhold
Vi gætter på at Gram-Hansen og Køstner har fået mellem 3 og 5 mio. kroner til at køre deres kampagne for i år.Kapsejlads
Vi gætter på at Gram-Hansen og Køstner har fået mellem 2-3 mio. kroner til at køre deres kampagne for i år.

Gram-Hansen og Køstner i millionsponsorat

SAP, Tysk software gigant, er nu samarbejdspartner med Extreme Sailing Teams skipper Jes Gram-Hansen og taktiker Rasmus Køstner. - Vi kan spille på stolthed, siger Gram-Hansen.

Af Troels Lykke |

Den tyske software gigant SAP AG har styrket sin position i international sejlads, ved at indgå samarbejde med det danske SAP Extreme Sailing Team. 

Jes Gram Hansen og Rasmus Køstner er henholdsvis skipper og taktiker om bord. Extreme Sailing Series er ​​det mest innovative format i international sejlsport.  Sådan lyder det fra holdet i en pressemeddelelse.

Samarbejdsaftale indeholder økonomi, så det danske team kan satse stort, men også en teknologiaftale så muligheden for at vinde øges markant. 

Vi gjorde det fandeme

- Vi gjorde det, fandeme, var den umiddelbare reaktion fra Teamchef Ole Egeblad der sammenligner dagens sponsor / samarbejdsaftale, med den gang han selv stod i spidsen for Team CSC sponsoratet. 

- Jeg har fuldstændig den samme mavefornemmelse, som da jeg for 11 år siden første gang stod med cykelholdet. 

- Danske SAP Extreme Sailing Team har potentialet til, at blive sejlsportens Team CSC – eller som de vel hedder i dag Team Saxo.

Aktive i hele Extreme Sailing Series

Det danske hold, deltager aktivt i hele 2012 udgaven af Extreme Sailing Series. Sammen med SAP, vil Jes Gram Hansen og Ramus Køstner, gennemføre en række innovative teknologiske analyser. 

De vil søge ny løsninger til holdet, med henblik på at forbedre resultaterne. Forstå hvilke elementer, der afgør om teamet vinder eller taber i den benhårde konkurrence.

- Gennem vores eksisterende arbejde med Sailing Team Tyskland, Kieler Woche og 505 VM, fortsætter SAP at levere banebrydende innovationer til sejlsporten," siger Stefan Lacher, leder af Teknologi til SAP Sailing Program. 

-Vi er glade for samarbejdet med Jes og Rasmus, så vi sammen kan bygge videre på vores erfaringer og styrke konkurrencen i sejlsporten.

Køstner: Nu sidder vi for bordenden

Rasmus Køstner udtaler:

 - Jes og jeg har sejlet med flere af verdens absolut bedste sejlere, og bedst drevne projekter. Blandt andet diverse America cup projekter, men nu er det os der sidder for bordenden - det bliver bare kæmpestort.  Vi er top motiveret på opgaven og vi vil ud og vise hele sports Danmark, at Extreme Sailing Series har alle forudsætninger for, at blive rigtigt populært i Danmark.

Stadium Sailing

I Extreme Sailing Series afvikles på "Stadium Sailing", med garanti for tempofyldte og action mættede oplevelser meget tæt på land. 

Så tæt på land, at det bringer fans og tilskuere, helt ind i hjertet af konkurrencen. Ved brug af "femte mand" pladsen, giver de enkelte team muligheden for at en VIP gæst kan være om bord som tilskuer og opleve dramaet – midt i dramaet - ude på vandet.

Gram-Hansen: Vi kan spille på stolthed

Jes Gram Hansen slutter: 

- Vi har drømt om det her i flere år og det er fantastisk, at vi nu har indgået et hovedsponsorat med SAP. Vi har det bedste team på vandet og det bedste team på land, så jeg synes godt vi kan give den fuld skrue og spille på stolthed. Ja, med rette kan vi give den lidt selv-fedme – vise ambitionerne og alle følelserne – alle på SAP Extreme Sailing Team har sgu fortjent det

Lige nu er SAP Extreme Sailing Team klar til stævne 2 i årets Extreme Sailing Series sæson der afvikles i OL byen i Qingdao i Kina. 

content-loader
content-loader
content-loader