Gå til hoved-indhold
Kastrup havn, februar 2012. Foto: Hans AndersenHavne
Kastrup havn, februar 2012. Foto: Hans Andersen

Ny havnelods på nettet - Yourportpilot.com

Tursejleren Mads Voldby fra Svanemøllehavnen har åbnet hjemmesiden yourportpilot.com. Hjemmesiden er tænkt som ”sejlernes svar på Facebook”.

Af Troels Lykke |

For sejlere, der har lyst til at dele idéer og oplevelser med hinanden og samtidig gerne vil spare penge, er der kommet en mulighed med en ny social havnelods på internettet: www.yourportpilot.com.

Tursejleren Mads Voldby fra Svanemøllehavnen har åbnet hjemmesiden Your Port Pilot i 2012. I den findes der oplysninger om havne på populære destinationer i Danmark og Sverige.

enere følger flere lande såsom Norge, Tyskland, Holland og Kroatien mm. Idéen er at skabe en havnelods med samtlige fritidshavne i verden.  

På hjemmesiden kan du eksempelvis lægge ruter hjemmefra. Det kunne være ud fra et kriterium om kun at besejle de gratis frihavne eller havne med en lav havneafgift, havne der ligger inden for et bestemt antal sømil per dag eller havne der er anbefalet af ens venner. På den måde sparer du både tid og penge.

Samtidig er Your Port Pilot langt mere end en havnelods. Hjemmesiden er tænkt som ”sejlernes svar på Facebook”. Et socialt netværk, som hjælper den enkelte sejler med at dele og holde forbindelsen ved lige med andre sejlervenner og øvrige interesserede.

Your Port Pilot – teknisk set

Hjemmesiden kombinerer oplysninger om havne med Google Maps. Du kan blandt andet se, hvor langt der er fra den ene havn til den anden samt planlægge, gemme og dele ruter.

Åbner du hjemmesiden, mens du er på vandet, for eksempel med din smartphone, IPad eller andet, er det let at finde de nærmeste havne. For eksempel hvis du ønsker at sejle til en anden havn end den oprindelig planlagte.

 

På Your Port Pilot kan du blandt andet:

·         Se alle havne, også de små hyggelige

·         Oprette en gratis profil, skabe grupper, lægge billeder op og søge venner

·         Oprette en rute, gemme den i din profil og sende den til en ven

·         Hakke havne af, som du har besøgt og få dem vist på din profil

·         Skrive kommentarer til havnene

·         Se om en havn er aktivt medlem af Your Port Pilot og dermed opdateret

·         Oprette en event, og invitere andre medlemmer, for eksempel et sommertogt med flere både involveret eller en fælles hyggesejlads torsdag aften

·         Komme med gode forslag til at gøre Your Port Pilot bedre

 

content-loader
content-loader
content-loader