Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Aarhus Big Boat. Fotos: M. Anderson/sailingpix
Kapsejlads
Kapsejlads

Fantastisk sejlervejr i Aarhus Big Boat - fotos

200 sejlere på 21 både kæmper igen i dag udfor Egå. Se fotogalleri af Mick Anderson. Lokal Elan 410 tyvstarter med Jesper Bank om bord.

Af Troels Lykke |

Der er i alt fire deltagere fra Norge i Løb 1 (bådtyperne 40 – 62 fod), og her i blandt finder vi Aasmund Drolsum med båden Magic (King40).

Godt nok havde Aasmund og mandskabet en trættende og krævende tur til Egå fra Norge, og ankom sent i går eftermiddags, men ikke desto mindre kom de godt til kræfter i dag og har haft en meget fin dag på bugten. 

Se Mick Andersons fotos på minbaad.dks galleri

Lidt vindstille, mener Aasmund, men ikke noget som gav problemer, som ikke kunne overkommes. Banerne var meget fine og sejladserne gik godt.

Det er et blandet skandinavisk hold, som er med på Magic, og derudover er flere på holdet nye, så man er stadigvæk i gang med at få samarbejdet helt på plads. Det fortæller Big Boat Race på deres hjemmeside, hvor der også er resultater.

Det har betydet, at der var lidt udfordringer undervejs i sejladsen, men ikke desto mindre er Magic nu på andenpladsen i sin løbskategori, og holdet er klar til at tage kampen op igen i morgen.

Lokal helt i Elan 410 tyvstartede

Én af vores lokale deltagere er Kim Jensen i båden JOKI  (Elan 410) fra Egå Sejlklub, som deltager i Løb 2 (bådtyperne 35 – 40 fod). 

Kim fortæller, at dagen er gået helt fantastisk godt, sejladsen var i top, der var fantastisk sejrvejr, og holdet var i superform. 

Der var en mindre svipser ved dagens første sejlads, hvor JOKI tyvstartede, men bortset fra denne smutter er alt klappet og gået som det bedst kunne ønskes.

Festmiddag i aftes

Nu kan de knap 200 deltagere helt fortjent slappe af oven på dagens strabadser med en festmiddag, som foregår på Egå Marina. 

Så skal der samles kræfter og lægges taktik før lørdagens sejladser, hvor præmieoverrækkelsen foregår lørdag eftermiddag efter sidste sejlads, forventet tidspunkt ca. kl. 17:00.

På www.aarhusbigboat.dk findes dagens foreløbige resultatlister.

content-loader
content-loader
content-loader