Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Alle fotos: Mick Anderson/Sailingpix
Kapsejlads
Fotos fra X-35 VM i Aarhus 2011
Kapsejlads

Mick A skyder fotos til alle i Aarhus Big Boat

En af Danmarks førende bådfotografer, Mick Anderson, leverer foto-cd til deltagerne i Aarhus Big Boat i Egå, 18. og 19. maj. Pantaenius yder on-site assistance.

Af Troels Lykke |

Aarhus Big Boat Race arrangørerne er glade for at kunne meddele, at man har indgået et samarbejde med Pantaenius om at yde mediedækning af Aarhus Big Boat Race 2012, der sejles den 18. og 19. maj fra Egå Marina i Aarhus. 

Aftalen har gjort det muligt for arrangørerne at hyre den professionelle sejlsportsfotograf Mick Andersson til at være på vandet begge stævnedage og tage close up fotos af alle de deltagende både. 

CDer til alle 

Efter stævnet bliver der lavet en CDer til alle deltagerne med de bedste skud fra stævnet ligesom der vil blive lavet en fotobog, som deltagerne vil få mulighed for at bestille til efterlevering.

Mick Anderson er én af Danmarks førende kapsejladsfotografer med stor international erfaring; blandt hans seneste skud husker man billedserien fra VM i Perth, hvor Ben Ainslie går amok og overfalder en kameramand i en pressebåd. 

Mick har flere gange arbejdet på Aarhus bugten, sidst i 2011 under X-35 VM hvor hans stjerneskud af bådene i regnvejr ramte forsiden på det anerkendte Sailing Anarchy web magasin.

Pantaenius har døgnvagt

I 40 år har Pantaenius været forsikringspartner for ejere af lystbåde i hele verden. Med mere end 70.000 kunder er Pantaenius førende i Europa, når det gælder forsikring af lystfartøjer, og man råder over lokale servicefaciliteter, der hvor kunden har allermest brug for det. 

Syv dage om ugen, 24 timer, dag og nat, er Pantaenius kompetente medarbejdere der for dig i nødstilfælde. 

Hurtig og kompetent behandling er højeste prioritet og derfor vil Pantaenius også være til stede i Aarhus under Aarhus Big Boat Race, klar til at yde on-site assistance hvis uheldet skulle være ude.

Aarhus Big Boat er det første stævne i årets Danish Big Boat Series som er det uofficielle DM for store kapsejladsbåde. Der sejles senere i Kerteminde, Helsingør og Rungsted. 

I Aarhus er der mere end 20 store kapsejladsmaskiner tilmeldte, heriblandt maxi raceren Big Challenge og den nye Visione 3,1. 

Se mere på stævnehjemmesiden www.aarhusbigboat.dk 

 

content-loader
content-loader
content-loader