Gå til hoved-indhold
Der startes ny produktion af den legendariske BB10m til efteråret. Foto: www.bb10m.dkUdstyr
Der startes ny produktion af den legendariske BB10m til efteråret. Foto: www.bb10m.dk

Børresen flytter – sælger Drage og BB10M

Børresen Bådebyggeri flytter, og sælger produktionsrettighederne til Drage og BB10m til Vejle Yacht Service. Vejle Yacht Service starter ny produktion af BB10 M i efteråret.

Af katrine bertelsen |

Børresen Bådebyggeri skal i løbet af 2012 flytte fra de gamle bygninger på Dragevej i Vejle Havn. Derfor har Børresen valgt at frasælge nogle af deres aktiviteter.

BB Drage og BB10M sælges fra

Rettigheder og forme til BB Drage og BB10M, og dertil hørende ret til at bruge  BB logo overdrages til Vejle Yacht Service, som ejes af en af Børresens tidligere medarbejder Thomas Egeskov, der også er udlært hos Børresen.

Vejle Yacht Service bygger nogle af verdens hurtigste drager, der er udviklet i samarbejde  med bl.a. Ole og Anders Børresen. Vejle Yacht Service vil fremover  markedsføre sine drager som BB-Dragon. Herunder også de kendte BB dragemaster.

Ny produktion af BB10Meter

Vejle Yacht Service vil starte en produktion af BB10 Meter i efteråret i en ny revideret produktionsvenlig  udgave. Der har været en stigende interesse for BB 10Meter – både  her hjemme og i udlandet – da BB10M blevet en rigtig klassiker. Den forventes introduceret til en attraktiv  pris.

BB vil fortsætte med at sælge og producere vore kendte Soling, Yngling, Zoom8 , rig  arbejde og reparationer, samt forhandle 29er, 49er, Hobie Cats.

Tilbud og specifikationer kan fås på mail: ole@bbsailing.dk eller anders@BBsailing.dk

Links:

www.borresen.com
www.bb-dragon.com

Kilde: Pressemeddelelse, Børresen Bådebyggeri ved Ole & Anders Børresen

content-loader
content-loader
content-loader