Gå til hoved-indhold
Sejlerne fra Bisserup kom forbi Gran Canaria. Foto: Troels LykkeTur
Sejlerne fra Bisserup kom forbi Gran Canaria. Foto: Troels Lykke

Ny bog: Et år for egne sejl - På langtur med familien

Rikke Sandgren Stenbøg fra Bisserup, Sydsjælland, har nu skrevet en bog om at sejle 13 måneder med sin familie på en 36 fods sejlbåd.

 

Af Troels Lykke |

Børnene Johan og Rose er hhv. 12 og 8 år, skibet er 36 fod langt, og turen kommer til at vare 13 måneder. Det kan man læse om i bogen Et år for egne sejl - På langtur med familien.

Ruten går sydpå langs Europas vestkyst til Madeira og De Kanariske Øer, videre til Azorerne og hjem igen via Irland og Skotland. 

Undervejs når de blandt meget andet at vandre på levada-stier på Madeira, fejre jul på Gran Canaria og karneval på La Gomera, bestige vulkaner på Azorerne, sejle med delfiner i Biscayen og lave molemalerier i havnene i Funchal og Angra do Heroismo.

Så livet fra andre sider

Tag med på eventyr! I sommeren 2009 sejler familien Stenbøg fra Bisserup på Sydsjælland med kurs mod varmere himmelstrøg.

Det er en levende og ærlig fortælling om et helt anderledes år, hvor familien i fællesskab møder nye oplevelser og udfordringer og lærer at se livet fra andre sider. Det skriver Frydenlund Shoppen.

Bogen er en fortælling om fantastiske naturoplevelser, møder med nye kulturer og venner, om følelsen af frihed og fællesskab, om dagligdagen med skibsskole, højtlæsning og madlavning om bord - men også om søsyge, genstridige vejrforhold og manglen på plads og privatliv.

296 sider
ISBN 9788771180367
1. udgave 1. oplag
Udgivelse: Sommer 2012 - pris 299 kr. hos Frydenlund

content-loader
content-loader
content-loader