Gå til hoved-indhold
RS:X surfer i Hyeres. Vi har endnu ikke set et billede af Sebastian Fleischer, men når vi ser ham til OL tager vi et foto af ham.Kapsejlads
RS:X surfer i Hyeres. Vi har endnu ikke set et nærbillede af Sebastian Fleischer, men når vi ser ham til OL tager vi et foto af ham.

Sebastian Fleischer bliver yngste surfer til OL

RS:X-surfer Sebastian Fleischer fra Hellebæk er en 18-årig gymnasieelev, der nu skal han sejle OL for at suge erfaring til sig efter han blev nummer 33 i Hyeres.

 

Af Troels Lykke |

”Jeg vil være den yngste surfer til OL. Målet er, at få så meget erfaring som muligt, der skal bruges til at vinde en medalje ved OL i2016,” siger Sebastian Fleischer i en meddelelse fra Dansk Sejlunion.

Surferen besluttede først lige inden årsskiftet at satse 100 % på OL-kampagnen. To måneder blev hevet ud af skoleskemaet for gymnasieeleven til træning op til VM i Cadiz.

Eksamen i 2. g udskydes

Sammen med surfer-kollegaerne Lars Pedersen og Kim Braad Carlsen var målet at sikre OL-nationspladsen ved VM.

”Vi besluttede, at det skulle være en holdindsats, og delte alt hvad vi lærte,” fortæller Sebastian Fleischer, der under VM debuterede i herre-klassen, hvor der sejles med en større rig.

Nu gælder de planlægningen frem mod OL for den unge surfer. Årets eksamen i 2.g udskyder han til næste år for at få tid til stævner og træning.

 

RS:X stiling i Hyeres

content-loader
content-loader
content-loader