Gå til hoved-indhold
Duel på Mallorca.Kapsejlads
Duel på Mallorca.

Team Meldgaard skal klare DIF-krav

Thomas Jacobsen skal nu holde møde med Meldgaard, Boidin og Gramkov. De skal nu leve op til en række kræv før de kan indstilles til DIF og dermed OL.

Af Troels Lykke |

Thomas Jacobsen skal nu lægge en plan sammen med de tre OL-kvalificerede Lotte Meldgaard på 39 år samt gasterne Susanne Boidin og Tina Gramkov, der skal leve op til en række krav om forberedelser i de kommende måneder, før der kan ske en indstilling om udtagelse til Danmarks Idræts-Forbund. Det skriver politiken.dk.

Ingen af de seks kombattanter i den interne OL-duel har tidligere deltaget ved OL, mens det for gasterne i den tabende båd, Trine Palludan og Ida Hartvig Larsen var tredje gang, det ikke lykkedes at nå det ultimative mål. 

Karakter af fleetrace

Stævnet på Mallorca var ifølge Thomas Jacobsen sejlads på højt niveau, hvor stillingen sluttede med runderne 4-2 i Meldgards favør.

Ifølge sportchef Thomas Jacobsens liveopdatering havde tirsdagens sejladser i højere grad karakter af fleetrace, hvor bådene havde mere mere fokus på egen fart end modstandernes dispositioner. 

Det blev dog til flere tætte opgør og i to tilfælde havde Trine Abrahamsen føringer, der endte med nederlag i meget tætte opgør. 

content-loader
content-loader
content-loader