Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Anne-Marie Rindom i en varm neoprenjakke. Vi tror hun kommer i top 10.
Kapsejlads
Nørregaard og Lang er nu nede på en 3. plads, før førte de.
Kapsejlads
Volvo-sejlerne fra Telefonica er med igen i OL.
Kapsejlads
Nørregaards gast Peter Lang har taget fire kilo på og vejer nu 87 kilo.

Anne-Marie Rindom: Jeg har virkelig god fart

Laser-Radial sejleren fra Horsens er optimistisk, men vil ikke tale om at komme i top 10, selvom hun ønsker det brændende. 49erne er OK med at være nummer tre.

Af Troels Lykke |

Anne-Marie Rindom gør det godt, men hun er bare ikke kommet godt afsted i starten.

- De skal være bedre så kan det gå meget bedre, for jeg har virkelig god fart på kryds og læns, siger danskeren, deri dag lavede en 8. plads som det bedste, viser resultatlisten.

Hun vil dog ikke tale om at komme i top 10, da vi spørger om det er sandsynligt. Hun ryster på hovedet og smiler men er tavs.

Anne-Marie Rindom vinder dog ikke OL, det gør en irlænder, der pt. har lavet fire førstepladser.

Annalise Murhpy fra Irland er 22 år, men hun tager det roligt. Til minbaa.dk siger hun:

- Jeg holder fødderne på jorden.

49erne er tilfredse

Allan Nørregaard og Peter Lang lavede to starter bagom feltet for at komme på højre side, den manøvre forstod jeg ikke noget af, men det er sådan man gør.

- Hvis man vil til højre i banen kan man starte på bagbord halse og gå bagom alle da en vending er meget dyrere, siger Allan Nørregaard.

- Der er mange sejladser endnu og vi fik sejlet os op et par gange, siger han. Sejlerne trænes af Jesper Bank. Se 49er-stilling

Schierup til dopingkontrol

Jeg forsøgte også at få et interview med Laser-sejleren Thorbjørn Schierup, men han skulle, så vidt vi ku få af vide, til dopingkontrol. Han løb nærmest med to kontrollanter på hver sin side af sig, ud for mixed zone, hvor han lige var blevet interviewet.

I morgen onsdag tager vi på matchrace-banen og ser om Team Meldgaard kan fortsætte successen fra i dag, hvor de fik to sejre hjem.

content-loader
content-loader
content-loader