Gå til hoved-indhold
Det regner i dag i Weymouth, så måske kommer der ikke mange at ser på Laser-sejlerne. I går blev der delt gratisbilletter ud. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Det regner i dag i Weymouth, så måske kommer der ikke mange at ser på Laser-sejlerne. I går blev der delt gratisbilletter ud på Nothe-banen. Foto: Troels Lykke

Laser-sejlerne Rindom og Schierup fik OL-debut

Thorbjørn Schierup i Laser og Anne-Marie Rindom i Laser Radial fik . Begge fik ikke en prangende førstedag. Team Meldgaard er nu bagud 0-4 i matchrace. Se danske placeringer.

Af Troels Lykke, weymouth |

"Jeg laver dårlige starter, og jeg har svært ved at sejle mig op, når jeg først kommer bagud. Anden sejlads er jeg egentlig ok tilfreds med," sagde Thorbjørn Schierup, der sluttede som nummer 36 og 16 i de to sejladser.
 
Ingen OL-følelse
 "Jeg var lidt ekstra spændt på forhånd, fordi det er OL. Men da jeg først kom derud, var det fuldstændig som enhver anden almindelig World Cup-sejlads. Jeg glemte hurtigt, at det var OL."

Anne-Marie Rindom debuterede ved OL med en 17. og en 19. plads.

"Det var en ok start, men jeg kan sagtens gøre det bedre. Det var som om, jeg var i utakt med vinden, jeg rammer ikke de rigtige steder på banen. Men jeg sejlede nogle gode lænser og fik hentet placeringer. Jeg skal være skarpere til at vende rigtigt på vinden, og jeg skal have hovedet ud af båden," lød OL-debutantens opsang til sig selv.

Både Rindom og Schierup kan tirsdag se frem til en OL-oplevelse af en helt anden kaliber, når de skal sejle på TV-banen, hvor de kan mærke suset fra de flere tusinde tilskuere, der er samlet på græsbankerne ved Weymouth.

Team Meldgaard er HÅRDT presset nu
 
Heller ikke Team Meldgaard i Matchrace havde nogen succesoplevelser. Danskerne tabte begge mandagens matcher mod henholdsvis den russiske og den new zealandske båd. Kvartfinalen er stadig en mulighed, men der skal point på kontoen meget snart.
 
Danske placeringer ved OL

Finnjolle
 1. Jonas Høgh-Christensen
 (1,1, 2, 7)
 
Starbåd
 14. Michael Hestbæk og Claus Olesen
 (12,11, 13, 14)
 
49er
 1. Allan Nørregaard og Peter Lang
 (2, 4)
 
Laser
 27. Thorbjørn Schierup
 (36, 16)
 
Laser Radial
 17. Anne-Marie Rindom
 (17, 19)

Resultater: www.sailing.org/olympics/london2012/

content-loader
content-loader
content-loader