Gå til hoved-indhold
Udstyr

Dinghyshop styrkes med Zhik, Dubarry og GoPro

Michael Thaarup har nu fået nye stærke agenturer i Dinghyshop.dk med mærkerne Zhik, Dubarry og GoPro.

 

Af Troels Lykke |

DinghyShop ApS er i forvejen importør og forhandler af 29er, 49er joller og Nacra Cat’s.

Nu har sjællandske firma også indgået aftale om salg og forhandling af tre stærke brands i sejlermarkedet: Zhik, Dubarry og GoPro.

Dinghyshop.dk markedsfører Zhik og GoPro’s komplette sortiment og i tillæg hertil også Dubarry’s anerkendte program af sejlerstøvler.

Aftalen på Zhik og Dubarry er kommet i stand med den svenske generalagent Navitech AB og GoPro aftalen med den danske distributør Playground A/S.

Med disse nye brands i shoppen, håber Dinghyshop på, også at blive toneangivende på markedet med high-performance udstyr til jolle- og kølbådssejlere.

”Zhik passer bare rigtig godt til vores primære målgruppe af sejlere i performance jollerne 29er, 49er/FX samt Nacra og Hobie Cat, hvoraf mange sejlere allerede har stiftet bekendtskab med Zhik og derfor har det som deres foretrukne mærke indenfor våddragter, sko, trapezbælter m.m.”, fortæller Michael Thaarup, der er indehaver af Dinghyshop i en meddelelse til pressen. 

”Jeg stiftede bekendtskab med Zhik helt tilbage i 2007 ved SPA i Medemblik og var med til at introducere Zhik i Danmark, så nu glæder jeg mig rigtig meget til at skulle i gang med Zhik igen og specielt med de nye produkter, som kommer til foråret. Vores målgruppe er jollesejlere, uanset klasse, så derfor vil vi være at finde ved alle de store jollestævner i den kommende sæson – både med Zhik og de øvrige produkter og så selvfølgelig også med service og reservedele til vores 9ere og Nacra joller. En sidegevinst ved aftalen med Navitech er, at vi nu fremover også kan tilbyde Dubarry sejlerstøvler som vi forventer, at skulle sælge en hel del af til sejlerforældre og kølbådssejlere i al almindelighed – det bliver helt klart en spændende ny sæson vi går i møde” lyder det fra Michael Thaarup.

GroPro - førende actionkamera

”GoPro er, som verdens førende actionkamera, kendt både vidt og bredt og anvendes af såvel professionelle som os almindelige amatører”, fortæller Michael Thaarup og fortsætter:

”med det nye HERO3+ kamera, sætter GoPro helt nye standarder for mikrovideokameraer og kvaliteten er helt unik - i særklasse den bedste indenfor kategorien. Målgruppen med GoPro serien er de mange sejlere, surfere, kitere og SUP’er, som dagligt udfordrer sig selv og bevæger sig på de yderste grænser. Her skal GoPro være den faste følgesvend, som grapper disse enestående momenter og gør det muligt for sejleren at dele dem med vennerne i omklædningsrummet eller på de sociale medier”.

Op til 25 procent julerabat

Med flere forhandlere på markedet ser Dinghyshop det som en udfordring, at fremstå som en af de bedste leverandører og introducerer derfor de nye produkter med heftige julerabatter - helt op til 25 procent.

”Det er nu der handles julegaver og vi håber, at sejlerne op til Nytår vil benytte muligheden til at få noget ordentligt grej til nogle rigtig gode priser”, afslutter Michael Thaarup fra Dinghyshop.
 
Alle Zhik, Dubarry og GoPro produkterne forhandles gennem Dinghyshops webshop eller ved kontakt til Michael Thaarup, og der er retur/ombytningsret helt frem til 30. januar 2014.   

content-loader
content-loader
content-loader