Gå til hoved-indhold
Forsidefoto: Christian RasmussenKapsejlads
Forsidefoto: Christian Rasmussen
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Bølgecamp fik masser af bølger

I alt tre dages intensiv sejlads fik sejlerne, der deltog i Olympisk Sejlsport Øst’s træningsstævne i Hornbæk. Bølger og vind stod på ønskesedlen, og det fik de!

Af katrine bertelsen |

- Vi fik lige det vi havde ønsket os, bølger og masser af vind, fortæller træner Christian Rasmussen fra Olympisk Sejlsport Øst efter weekendens træningsstævne i Hornbæk til minbaad.dk.

- Det kommer tilpas efter en hel uges træning i meget let luft på Øresund, for de lock outede sejlere, siger en glad og lidt træt træner.

Vejret viste sig fra den gode side, efter at flere af forårets træningsstævner er enten blæst eller frosset væk.

-Vi har været heldige med vejret. Vi fik sejlet alle tre dage, fredag aften og hele lørdagen i frisk vind og store bølger, konstaterer Christian Rasmussen.

Olympisk Sejlsport Øst havde entreret med flere dygtige trænere, bl.a. Cat-sejler Thomas Paasch og E-jolle træner Christian Rindom.

- Det har været en vellykket weekend med meget kompetente og motiverende trænere. Thomas Paasch lavede et fantastisk stykke arbejde med katamaransejlerne, siger Christian Rasmussen.

Søndag eftermiddag blev der sejlet kapsejlads i meget frisk vind. Mange var ude at bade, - men efter de to forrige dages stroppetur er det ikke så mærkeligt, siger Christian Rasmussen, der også fortæller, at sejlerne var på vandet 4 timer fredag og 5-6 timer både lørdag og søndag.

Sejlere træner til VM og U-VM

De tidligere E-jollesejlere – Frederik Rask og Natacha Saouma-Pedersen er netop begyndt at sejle sammen i hobie Cat 16, og viser masser af talent. De vil forsøge at kvalificere sig til Ungdoms VM i katamaran, der i år skal sejles på vandet ved Limassol på Cypern i juli.

470-sejlerne Henrik Søgaard, Balder Tobiasen og Magnus Jung skal ligeledes til VM/U-VM til sommer i La Rochelle, Frankrig.

Lasersejlerne Laura Frederiksen og Marcus Piron Kirketerp stiller op til Laser 4.7 Youth World & European Championships. Laser 4.7, er den mindste rig, der kan fås til en Laserjolle. Flere af de øvrige unge lasersejlere prøver at kvalificere sig i Laser Radialklassen. Mesterskabet sejles d. 6. - 13. juli på Balatonsøen i Ungarn.

- Det har været en fantastisk weekend. Vi takker Hornbæk Bådelaug for deres gæstfrihed, hvor vi bl.a. fik lov til at overnatte i klubhuset, og også havnefoged Allan Vodder var en stor hjælp, slutter Christian Rasmussen.

Videoen er produceret af Flemze Nilsson. Se en video mere her.

content-loader
content-loader
content-loader