Gå til hoved-indhold
Ræs i Gilleleje. Christina's ansigtsudtryk viser tydeligt at hun lige har sejlet gennem læen på D-94, der også er ankommet til den nordsjællandske by.Kapsejlads
Ræs i Gilleleje. Christina's ansigtsudtryk viser tydeligt at hun lige har sejlet gennem læen på D-94, der også er ankommet til den nordsjællandske by.

Retrobølge i Gilleleje - nyt opkøb af ældre H-båd

Så er endnu en H-båd kommet til Gilleleje til lokal dyst for billige penge. Det er Poul Richard Høj Jensens 1980 VM-vinder, D-318, "Danmark", fortæller Bent Holm Nielsen.

Af Troels Lykke |

Båden blev købt af Christina Åstrøm og Bent Holm Nielsen af sejlere fra Ålborg Sejlklub og skal nu sejle onsdagssejlads i Gilleleje.

Som opvarmning sejlede de to H både D-94 med Mette Eriksen og Birger Scheufens  og D-318 opvarmining udenfor Nakkehoved mandag aften.

- Bådene ser ud til at være i godt trim - og Christina's ansigtsudtryk viser tydeligt at hun lige har sejlet gennem læen på D-94, fortæller Bent Holm Nielsen til minbaad.dk om den nye trend i Nordsjælland.

Koster det samme som et stel sejl

Bent Holm Nielsen vil ikke præcist afsløre hvad han og Christina Åstrøm har betalt for H-båden D-318. Han fortæller dog alligevel lidt:

- Hver h-båd har kostet ca det samme som et stel sejl til de både vi plejer at sejle i. Men vi nu er trætte af checkskriveriet - og derfor går 'back to basics' med både med stor sejlglæde og entypeklasse til kapsejlads. Altså en retrobølge helt i tråd finanskrisen og genbrugsprincippet, forklarer Bent Holm Nielsen.

content-loader
content-loader
content-loader