Gå til hoved-indhold
Ingen kunne følge Claus Høj Jensen og co. den sidste dag. Foto: Palle Røssel/Faaborg SejlklubKapsejlads
Ingen kunne følge Claus Høj Jensen og co. den sidste dag. Foto: Palle Røssel/Faaborg Sejlklub

Claus Høj Jensen vinder DM i H-båd for 4. år i træk - opdateret

Claus Høj Jensen tog igen sejr ved H-båds DM med gasterne Frederik Dahl Hansen og Karl Kristensen. 28 både deltog i Faaborg. Se flot galleri af fotograf Palle Røssel. Opdateret søndag kl. 21.54

Af Troels Lykke |

- Sådan! Danmarksmester for tredje år i træk i H-Båd. Fantastisk start på ferien, skriver den 17-årige gast Frederik Dahl Hansen, der er Claus Høj Jensens papsøn.

Vi kan dog - efter en snak med Claus Høj Jensen - fortælle at det er Claus Høj Jensens 4. DM-titel i træk. For fire år siden var det med andre gaster.

DM i Faaborg sluttede lørdag, men fredag lå holdet fra Holbæk på en andenplads a-point med Steffen Stegger fra Hadsund.

Men så satte sejlmageren fra Høj Jensen Sails, Claus Høj Jensen, og mandskab to førstepladser ind i otte m/sek. og tog sikkert guld, mens Steffen Stegger tog sølv og North Sails-sejlmageren, Theis Palm, sluttede med bronze.

Alle tre er tidligere verdensmestre i H-båden. Til august sejles VM i H-båd i Thisted med over 70 H-både.

Claus Høj Jensen siger søndag aften til minbaad.dk om DM-titlen:

- Vi har lige lidt mere fart end de andre og lavede færre fejl, det gjorde udslaget. Og det var et fantastisk godt arrangeret DM, både på land af Faaborg Sejlklub og også på land og dommeren med (international ISAF-baneleder fra OL, red.) Thomas Jørgensen, der lavede virkelig gode baner. Vi ser nu frem til VM og klarer man sig godt til DM har man også gode muligheder ved VM, men der kommer selvfølgelig også skrappe sejlere fra udlandet.

Se resultater fra DM

Foto: Palle Røssel - se også galleri fra DM

content-loader
content-loader
content-loader