Gå til hoved-indhold
Skipper Nicolai Sehested må en tur i vandet efter at have vundet Oakcliff International og US Grand Slam Serien. Foto: Molly Riley/OakcliffKapsejlads
Skipper Nicolai Sehested må en tur i vandet efter at have vundet Oakcliff International og US Grand Slam Serien. Foto: Molly Riley/Oakcliff

Dobbelt sejr til TREFOR Match Racing

TREFOR Match Racing med skipper Nicolai Sehested og besætning vandt årets US Grand Slam Series, efter en sikker sejr til grade 2 stævnet Oakcliff International i New York.

Af katrine bertelsen |

TREFOR Match Racing ender øverst på podiet til dette års US Grand Slam Series i USA. Efter en sikker sejr til grade 2 stævnet Oakcliff International i New York, tager Nicolai Sehested og hans TREFOR Match Racing besætning den samlede sejr til US Grand Slam Serien.

Sejren i Oakcliff er den anden grade 2 sejr på bare to uger for TREFOR Match Racing.

- Endnu en sejr til TREFOR Match Racing betyder, at vi har vundet den samlede US Grand Slam Serie. En fantastisk sejr for holdet!, lyder det fra holdets pitman Søren Secher.

God slutspurt gav sikker sejr

Inden de to stævner i New York, lå TREFOR Match Racing på en fjerdeplads på US Grand Slam Serien. To sejre til seriens sidste to stævner gav dog TREFOR Match Racing en sikker overordnet sejr. Holdet endte på 255 point – 35 point mere end andenpladsen.

- Der var et vist pres på vores skuldre inden de sidste to stævner i New York, fortæller skipper Nicolai Sehested, og fortsætter. - Vi vidste, vi skulle vinde mindst ét af stævnerne for at have en chance i den samlede stilling. At vi så vandt begge stævner her i New York, gjorde blot sejren endnu mere sikker.

To stævner – samme finale

Finalen til Oakcliff International var en gentagelse af sidste uges finale til Knickerbocker Cup. TREFOR Match Racing var oppe i mod schweiziske Eric Monnin. Begge finaler blev vundet 3-1 af TREFOR Match Racing.

Nicolai Sehested uddyber:

- Vi har været meget konsistente i vores performance de sidste to uger. Specielt i de afgørende sejladser har vi formået at holde hovedet koldt, og sejle op til vores bedste. Det gør, at vi nu har hevet den samlede US Grand Slam Series sejr hjem, hvilket vi er utrolig glade for.

Om US Grand Slam Series

Det er tredje år i træk, at US Grand Slam Series er blevet afholdt i USA. Serien består af fire internationale match racing stævner. Serien starter i Chicago og går herefter videre til Detroit. Den afsluttes med to stævner på Long Island, New York. I alt har 21 hold deltaget i serien.

TREFOR Match Racing har deltaget i serien alle tre gange, men har de første to gange måttet tage til takke med en andenplads.

Om TREFOR Match Racing

TREFOR Match Racing er blandt Danmarks bedste match race hold. Holdet har eksisteret siden 2007 og stiller op for Kolding Sejlklub. TREFOR Match Racing har konstant ligget i top 25 i verden siden 2011. Holdet består af skipper Nicolai Sehested, taktiker Peter Wibroe, trimmer Jesper Blom, pitman Søren Secher og fordækker Thomas Hedegaard. TREFOR A/S har siden 2010 været hovedsponsor for match race holdet.

Læs mere på www.treformatchracing.com

 

TREFOR Match Racing efter endnu en grade 2 sejr. Fra venstre: Thomas Hedegaard, Jesper Blom, Jay Halligan, Søren Secher og Nicolai Sehested.
Foto: Molly Riley/Oakcliff

content-loader
content-loader
content-loader