Gå til hoved-indhold
Hos Velos Insurance Services tales der dansk, selv om firmaet bor i London. Foto fra Palby Fyn Cup taget af Troels LykkeUdstyr
Hvis uheldet er ude. Hos Velos Insurance Services tales der dansk, selv om firmaet bor i London. Her et foto fra Palby Fyn Cup med Dragster.

Ny forsikringsaktør på markedet

Engelske Velos Insurance Services er den nye spiller på markedet for bådforsikringer. Velos bor i England, men taler dansk.

Af katrine bertelsen |

Velos Insurance Services er nye udbyder af bådforsikringer på det danske marked, hvor de har specialiseret sig indenfor marineforsikringer til lystbåde som yachter, motorbåde, sejlbåde og speedbåde. Så har du overvejet at flytte din forsikring til udlandet, kan du blive forsikret i London – med den ene forskel, at de taler dansk.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Velos Insurance Services, der fortæller videre.

Coverholders for Lloyd’s

Firmaet er familie-ejet og har eksisteret siden 1975, hvor de normalt tegner forsikringer i Storbritannien, Australien og New Zealand.

Velos kendetegnes ved at være coverholders for Lloyd's som betyder, at de kan udskrive forsikringer hos verdens største forsikringsudbydere, og sikre en bred dækning til kunderne.

Kun bådforsikringer

- Vi fokuserer kun på bådforsikringer, derfor kan vi kalde os selv eksperter indenfor vores område. Vores fremgangsmåde er at skræddersy hvert eneste forsikringstilbud, og det er vores grundlag for at tilbyde den helt rigtige forsikring efter kundens individuelle behov, siger Christine Vu, Sales & Marketing Manager i Velos Insurance Services.

- Vi vil gerne blive kendte for at tilbyde konkurrencedygtige priser og være et godt alternativt tilbud til danskerne. Det seneste år, har vi mærket en stigende interesse, derfor føler vi at det er det rigtige tidspunkt at tilbyde danskerne forsikringer, fortsætter hun.

Alt foregår på dansk

Man behøver ikke at være flydende i engelsk for at blive forsikret hos Velos, fordi alting foregår på dansk – alt lige fra hjemmesiden, e-mails, forsikringspolicen til samtaler over telefonen, hvor det i øvrigt er gratis at ringe til dem.

- Hvis der sker skadesager, er det faktisk direktøren selv, som tager af dem. Han behandler hver eneste sag personligt og forklarer kunden, hvordan man skal forholde sig over for enhver uheldig situation. Som coverholders for Lloyd's kan vi endda udpege taksatorer i hele verden til at besigte bådens skadeomfang, fortæller Christine Vu.

Velos på Flydende bådmesse

I august besøgte Velos den flydende bådmesse i Dragør som var arrangeret af Floor Marine. Formålet var at promovere sig som de nye spillere på markedet overfor de danske bådforhandlere, og give deres kunder muligheden for at få et gratis forsikringstilbud, som kan sammenlignes med danske forsikringsselskaber.

Her mødte Velos bl.a. bådforhandler Maxus Danmark.
- Jeg mener, at det er absolut et spændende produkt, som vi som partnere med Velos Insurance Services, kan tilbyde sejlerne. Det sker ofte, at køberne efterspørger individuelle løsninger, og derudover synes jeg, at det er spændende, at kunne tilbyde forsikringer i udlandet, som har været meget i fokus, siden den forhøjede afgift på bådforsikringer er blevet en realitet, siger Klaus Røhmann Rasmussen, forhandler af Maxus både og Nexus både.

Velos fik også en snak med de danske bådejere under den flydende bådmesse.
- Velos var meget imødekommende. Jeg fik nogle rigtig gode og nyttige informationer omkring min bådforsikring. Da jeg kom hjem, undersøgte jeg videre omkring de ting, som jeg havde fået at vide, og det har medført at jeg nu flytter min forsikring over til dem, fortæller Kenn Egelskov, Adm. Direktør hos KE Gruppen ApS.

Han tilføjer, at det jo heller ikke gør noget, at han kan spare ca. 1500 kr. om året i forhold til hans tidligere ellers meget billige forsikring.

Du kan læse mere om Velos forsikringer her.

content-loader
content-loader
content-loader