Gå til hoved-indhold
Starten er gået til Aarhus Big Boat Race 2012 – Foto: Mick AndersonKapsejlads
Starten er gået til Aarhus Big Boat Race 2012 – Foto: Mick Anderson

Aarhus Big Boat Race med ORCi og DH

Tilmeldingen til Aarhus Big Boat Race 2013 er nu åben. Der kan sejles efter DH eller ORCi, men det er stadig ikke muligt at få at vide hvornår, og hvad det skal koste at blive målt ind til ORCi.

Af katrine bertelsen |

Aarhus Big Boat Race har nu åbnet for tilmeldingen til året stævne 8.-9. juni 2013 i Egå. Der er sendt invitationer og Notice of Race til de både vi har kontakter til, fortæller Aarhus Big Boat Race i en pressemeddelelse.

Invitationen kan ses på hjemmesiden www.aarhusbigboat.dk og der kan rettes henvendelse til stævneledelsen for at få tilsendt Notice of Race.

Indmåling til ORCi

- Der bliver mulighed for deltagelse både efter DH og ORCi – og vi håber at der vil være mange danske både der vælger ORCi, da det giver bedre mulighed for at få skrap konkurrence med de andre norske, svenske og tyske deltagere, siger arrangør Steen Jepsen fra Egå Sejlklub, og fortsætter.

- Samtidig er det en god mulighed for at teste formen efter denne måleregel inden EM i ORCi i Sverige og efterårets store internationale offshore stævne - Royal Ocean Cup - på Bornholm.

Nyt om ORCi måling i næste uge

Minbaad.dk har forgæves forsøgt at få klar besked fra Dansk Sejlunion om, hvornår indmåling til ORC finder sted, og hvad det skal koste. Men både generalsekretær Mads Kolte Olsen og kapsejladsansvarlig Mikael Jeremiassen er på vinterferie. Dog svarede de begge på telefonen, med løfter om mere nyt i næste uge. Det vender vi tilbage til på mandag.

Men, forlyder det på vandrørene, der skulle blive to målinger i april, og det sker i samarbejde med Tyskland. Det er også blevet nævnt, at det ikke skulle koste spidsen af en jetjager. Men det er som sagt rygter; vi bliver forhåbentlig snart klogere.

Sejlere fra Tyskland og Skandinavien

Stævneledelsen i Egå forventer deltagelse fra både Skandinavien og fra Tyskland, hvor vi allerede er i kalenderen for årets stævner. Da Big Boat Challenge i Kerteminde desværre ikke er med i år, håber Egå Sejlklub selvfølgelig, at rigtig mange sejlere vil vælge at deltage i Egå-stævnet, der foreløbig er det tredje storbådsstævne i Egå Sejlklub.

Som altid vil det sportslige være i centrum, med gode baner og flest mulige sejladser, men også med gode forhold i land, med socialt samvær, og en god festmiddag lørdag aften osv.

Du finder indbydelsen her.

content-loader
content-loader
content-loader