Gå til hoved-indhold
Upålidelige danske somre sender danskerne sydpå. Foto: Sunway SeatravelKort Nyt
Upålidelige danske somre sender danskerne sydpå. Foto: Sunway Seatravel

Gode tilbud på bådferie

Sunway Seatravel fra Egå ved Århus har fuld gang i bådudlejningen. De triste danske somre sender danskerne sydpå. Især Kroatien er populær, men der er gode tilbud i Grækenland.

Af katrine bertelsen |

- Grundet krisen i Grækenland ønsker især tyskerne ikke at tage til Grækenland, de er jo ikke de bedste venner, fortæller Mads Bygballe Christiansen fra Sunway Seatravel med et smil. Der er blevet hurtigere fyldt på de både, vi har til rådighed i Kroatien, derfor har vi nogle gode tilbud på både i Grækenland, som vi tager med på messe i Fredericia.

Bådudlejning i udlandet er blevet en meget stor del Sunway Seatravels forretningsområde, og der sidder nu fem mand i Egå og lejer både ud over hele verden.

Med eller uden skipper

Sidste år gik Seatrawel ind på det norske marked med bådudlejning worldwide, og det har været en succes. Det er især leje af flodbåde og sejlbåde på egen hånd, som nordmændene foretrækker, men rigtig mange af dem vil gerne have en skipper med.

- Det er der ikke så mange danskere, der benytter sig af endnu, siger Mads Bygballe Christiansen fra Sunway Seatravel.

- Vi kan tilbyde, at man får en lokal skipper med ombord, og selvom man kan sejle, er det meget lækkert og afslappende at have en lokalkendt skipper/guide med.

 Det koster ca. 1.000 kr. pr. dag at få en skipper med, så hvis man f.eks. er en større gruppe, er det en mulighed. Nordmændene og svenskerne benytter denne mulighed ofte.

-Vi glæder os meget til at komme til Fredericia bådmesse og få nogle positive og fede dage sammen med kunder og kollegaer, slutter Mads Bygballe Christiansen.

Du kan læse mere på www.seatravel.dk og møde dem på BoatShow i Fredericia.

content-loader
content-loader
content-loader