Gå til hoved-indhold
Ida Marie Baad & Marie Thusgaard Olsen er med i det nye Dream Team. Foto: 49erFX Ida og MarieKapsejlads
Ida Marie Baad & Marie Thusgaard Olsen er med i det nye Dream Team. Foto: 49erFX Ida og Marie

49er og 49er FX går sammen i nyt Dream Team

De danske 49er sejlere samler sig nu til 49er Dream Team, og forener energi, vilje og evner til Danmarks måske mest kompetente medalje håb ved OL i Rio de Janeiro i 2016.

Af katrine bertelsen |

For første gang nogensinde går 49er og 49er FX sejlerne sammen med et mål og en ambition om sammen at komme tættere på OL medaljer i Rio de Janeiro i 2016. Vi samler os for at stå stærkere overfor virksomheder, fans og medier - det skal skabe fundamentet for fuldtidssejlads, ligesom udlændingene har gjort det i mange år. Det skriver Christopher Thorsell på vegne af det nye Dream Team

Projektet hedder 49er Boost, og skal hjælpe virksomheder med at booste deres performance og skabe vindermentalitet i virksomheden.

Vi som sejlere besidder en lang række kvaliteter, som erhvervslivet bruger mange ressourcer på at opbygge - det kan vi hjælpe dem med. Virksomhederne bliver dermed tæt knyttet til 49er Dream Team, og mærker kvaliteterne helt tæt på, samtidig med at opgaver og udfordringer bliver løst.

Vi garanterer virksomheder at være med hele vejen op til, og under selve OL. De danske sejlere har som bekendt endnu ikke skuffet under OL, hvor herrerne har hentet medaljer til Danmark, og damerne endelig får chancen for at vise deres værd ved det kommende OL. Det et en helt enestående værdi, som vi tror virksomheder har interesse i.

Bag projektet står et yderst erhvervskompetent hold, hvor initiativtagerne Christopher og Jørgen Thorsell er teamet op med event bureauet CEC og konsulentvirksomhederne SalesAcademy og www.Sportsmind.dk - en kontakt der er skabt gennem en spændende tur i en 49er.

Kort går 49er Boost ud på, at skabe et økonomiske fundament til 49er Dream Team, så danskermodellen, der bygger på sammenhold, vidensdeling og hård konkurrence, fortsat kan bibeholdes.

På den måde, vil vores fælles mål om medaljer til Danmark, kunne blive en realitet, da vi har mulighed for flere sejltimer, som gør forskellen. Alle seks besætninger slår sig derfor sammen, og bliver til "49er Dream Team".

Thomas Jacobsen, Sportschef Dansk Sejlunion, siger:

 – Danske 49er sejlere er i verdenseliten og "den danske 49er model" er legendarisk. For ikke at komme bagud, skal de danske 49er landsholdsejlere nu sejle på fuldtid indtil OL i Rio. Dansk Sejlunion står 100% bag 49er Boost. Det er en væsentlig og meget nødvendig kilde til at finansiere træningsindsatsen på fuldtid, som er en meget vigtig forudsætning for også at kunne levere medaljer ved OL i 2016. Vi glæder os til partnerskabet.

49er Dream Team bliver samlet under Facebook gruppen "49er Dream Team", hvor alle kan følge sejlernes hverdag. Her vil der dagligt blive uploadet billeder, videoer og fortalt gode historier fra dagens sejladser og aktiviteter, rundt om i verden.

49er Dream Team består af:

  • Jonas Warrer & Peter Lang
  • Mads Emil Lübeck & Christian Peter Lübeck
  • Jonathan Bay & Christopher Thorsell
  • Jena Mai Hansen & Katja Salskov-Iversen
  • Ida Marie Baad & Marie Thusgaard Olsen
  • Maiken Foght Schütt & Anne-Julie Foght Schütt

Vi håber I vil være en del af vores vej til Rio!
Sejlerhilsner, 49er Dream Team"

Læs mere om satsningen på Dream Teams facebookside.

content-loader
content-loader
content-loader