Gå til hoved-indhold
Det nye logo blev præsenteret. Der var virkelig positiv energi i Vingsted, men DS vil ikke ud med hvilken båd de peger som sportsbåd. Foto: Troels LykkeSejlklubber
Det nye logo blev præsenteret. Der var virkelig positiv energi i Vingsted, men DS vil endnu ikke ud med hvilken sportsbåd de peger på. Foto: Troels Lykke

Sejlsportsliga: Se hvilke klubber der vandt og tabte lodtrækningen

Årets Klubkonference i Vingsted sluttede lørdag med en rigtig "cliffhanger" - lodtrækning om de fem ledige pladser i den kommende sejlsportsliga. Syv klubber kom ikke med.

Af Troels Lykke |

12 klubber havde meldt sig til lodtrækningen, hvor en af konferencens unge deltagere, Frida Hangel fra Frederiksund Sejlklub, havde rollen som lykkens gudinde.

Det skriver sejlsport.dk.

På de fem første sedler, hun trak op af bowlen, stod der: Sejlklubben Sundet (København), Skovshoved Sejlklub, Egå Sejlklub, Faaborg Sejlklub og Silkeborg Sejlklub.

Sammen med de  i forvejen inviterede 13 klubber betyder det, at sejlsportsligaen 2014 hermed er fuldtallig.

Lodtrækningens resteredende syv klubber blev også trukket op af bowlen i en rækkefølge, der gælder som prioriteret venteliste, hvis en eller flere af de 18 ligaklubber vælger at trække sig.

Reserverne er i rækkefølge: Gilleleje Sejlklub, Sejlklubben Snekken, Vedbæk Sejlklub, Kolding Sejlklub, Kalundborg Sejlklub, Struer Sejlklub og Nivå Bådelaug.

Natorp: Vi køber eller lejer seks både

Minbaad.dk var også på Vingsted og følger op med mere nyt om ligaen og sportsbåde i klubberne.

Vi hørte DS-konsulent Peter Wolsings oplæg til klubberne og vi bringer et interview med DS-formand, Hans Natorp, der nu venter på at en stor sponsoraftale falder på plads, så klubberne kan få finansieret nye sportsbåde.

Om både der skal bruges i Sejlsportsligaen siger han:

- Vi kan købe seks både, vi kan også leje dem eller vi kan bruge eksisterende både, der findes derude. Det vigtigste er ikke redskabet, men at vi har fået ligaen, siger Hans Natorp.

Der var 50 procent flere deltagere med til  DS Klubkonference i Vingsted i år på grund af den nye liga og fordi at klubberne fik mere af vide om hvordan og hvorfor sportsbåde er en god ide i deres klub.

Mads Kolte-Olsen og Hans Natorp fra DS har vind i sejlene med ny liga og nyt sponsorat på vej til glæde for sejlklubberne.

J/70 til venstre er Dansk Sejlunions foretrukne. Men B/One til højre var også stillet op foran Vingsted. Klubberne har underligt nok kun fået lov til at prøve J/70eren, hvilket er som når Nordkorea kun stiller med et parti til et valg.

 

content-loader
content-loader
content-loader