Gå til hoved-indhold
Brødrene Bjørnholt ser ikke helt utilfredse ud med præstationen. Foto: Christian Beeck/segel-bilder.deKapsejlads
Brødrene Bjørnholt ser ikke helt utilfredse ud med præstationen. Foto: Christian Beeck/segel-bilder.de

Brdr. Bjørnholt toer til VM for Hobie Wild Cat

Mens Allan Nørregaard/Nahid Gaebler og Anne-Line Lyngsø/ Jacob Dannefer endte i Sølv Fleeten til VM for Nacra 17, ser det bedre ud for brdr. Bjørnholt til VM for Wild Cat.

Af katrine bertelsen |

Det lykkedes ikke for de to danske Nacra 17 besætninger at sejle sig vej ind i Gold fleeten til VM for Nacra 17 i Holland. Både det nystiftede hold med OL-sejler Allan Nørregaard og Tornado-verdensmester Nahid Nahid Gaebler, og det unge team Anne-Line Lyngsø/Jacob Dannefer måtte tage til takke med en placering i sølv fleeten.

Bjørnholterne toer i Wild Cat

Brdr. Daniel og Nikolai Bjørnholt ligger så til gengæld på en 2. plads til VM for Hobie Wild Cat i Tyskland i forbindelse med Travemünder Woche. De to øvrige danske besætninger Jan Hedmann Jensen/Penelope Wyon og Michael Norup/David Karsberg ligger hhv. på en 9. og 13. plads. Stævnet føres af franske Emeric Dary efter otte sejladser.

Se dagens sejladser fra Hobie Wild Cat VM live på linket her kl. 13.

Sejladserne skulle have starte kl. 13, men der er nul vind. Baneledelsen oplyser at der er udsættelse til kl 14, hvor de vil vurdere situationen. De håber på vind sent på eftermiddagen.

 

 

content-loader
content-loader
content-loader