Gå til hoved-indhold
Brdr. Bjørnholt fik næsten krammet på den førende franske båd. Med dagens aflysning må de nøjes med sølvet. Foto: Christian Beeck/segel-bilder.deKapsejlads
Brdr. Bjørnholt fik næsten krammet på den førende franske båd. Med dagens aflysning må de nøjes med sølvet. Foto: Christian Beeck/segel-bilder.de

VM-sølv til Daniel og Nicolaj Bjørnholt i Hobie Wild Cat

Meget ustabilt vejr med hårde vindstød, har aflyst dagens sejladser til VM for Wild Cat. Brdr. Bjørnholt håbede til det sidste på en chance for at tage guldet, kun to point skilte dem fra 1.pladsen.

Af katrine bertelsen |

Der blev ingen sejladser i dag til VM for Hobie Wild Cat i Travemünde. Ved 11.30-tiden blev alle både kaldt på land, da vindstødene var for kraftige til at få afviklet dagens sejladser, og en time senere blev alle sejladser aflyst.

Derfor bliver gårsdagens resultat det endelige, og brødrene Bjørnholt har vundet sølv til VM for Hobie Wild Cat. Der er markante klasseforskelle i toppen, hvor kun to point skilte etteren fra toeren, er der et spring på 17 point ned til 3.pladsen.

Brødrene Bjørnholt er lidt ærgerlige over, at have mistet muligheden for at hente de sidste point på franskmændene, så sølvet kunne byttes med guld. De var inde i en god stime og havde overtaget efter gårsdagens styrkeprøver til vands.

Vi kan vist vente os meget mere fra de to sejlbegavede brødre.
Tillykke fra minbaad.dk til jer begge.

Resultater:

  • 1. FRA 550. Emeric Dary og Maxime Blondeau. 24 point.
  • 2. DEN 233. Daniel Bjørnholt og Nicolaj Bjørnholt. 26 p.
  • 3. GER 286. Daniel Paysen og Nico Heinrich. 43 p.
  • 8.  DEN 527. Jan Hedmann Jensen og Penelope Wyon. 112 point
  • 13. DEN 199. Michael Norup og David Kaarsberg. 157 point
content-loader
content-loader
content-loader