Gå til hoved-indhold
- Vi manglede fart på læns under OL, men på Bahamas bliver der fri pump, så det kan give os en fordel, siger Hestbæk. Foto: Troels LykkeKapsejlads
- Vi manglede fart på læns under OL, men på Bahamas bliver der fri pump, så det kan give os en fordel, siger Hestbæk. Foto: Troels Lykke

Hestbæk og Olesen tilbage i Starbåden før Bahamas-stævne

OL-duoen træner lige nu fri pump i Berlin. Noget som er tilladt på Bahamas ved prestigestævne i december. - Vi banker rust af med de tyske OL-deltagere, siger Hestbæk til minbaad.dk.

Af Troels Lykke |

Toppen fra OL og mange andre hold er inviteret til Bahamas, Nassau, der ligger tæt på Miami i det nordlige Caribien.

Der sejles fra 4. til 7. december i et kæmpe prestige-stævne i Starklassens liga, Star Sailing League, hvor der bliver specielle finalesejladser og pengepræmier, mere om det snart.

Journalister fra sejlernes hjemland er også inviteret for at udbrede kendskabet til stævnet.

Derfor drager minbaad.dk fra Danmark til Bahamas allerede 2. december og vil dække stævnet og forsøge at få andre danske medier til at gøre det samme.

Nogle af de særligt inviteret af deltagerne er Michael Hestbæk og Claus Olesen, der lige nu er i Berlin, hvor holdet træner fire dage med de tyske OL-deltagere, de kender fra OL i Weymouth i 2012 og som de har trænet med før.

Træner fri pump og rulning

Michael Hestbæk sagde til minbaad.dk før han fløj fra Kastrup.

- Vi skal træne lidt op mod Bahamas hvor der er fri pump på læns, så bl.a. skal vi øve lidt forskellige teknikker med hensyn til pump og rulning af båden. Vi må lige se som om vi kan banke lidt af rusten af så man ikke falder helt igennem. Alle de store stjerner kommer, det bliver en fed oplevelse, siger Michael Hestbæk.

Hestbæk og Olesen har fået stillet en Starbåd af typen PI-Star til rådighed, en båd, som de også sejlede i til OL sidste år, hvor holdet sluttede akkurat uden for medal race.

- Vi tager til Bahamas nogle dage før stævnet, så vi kan træne op mod stævnet, og så må jeg have gang i min hængebænk igen, siger Michael Hestbæk, der træner for at holde vægten oppe.

Det er på Bahamas i Caribien, der skal sejles, ikke langt fra Miami.

content-loader
content-loader
content-loader