Gå til hoved-indhold
Peter Gorrissen og Anders Bertelsen nærkamp ud for Bogense.  Foto: Leon NyborgKapsejlads
Peter Gorrissen og Anders Bertelsen nærkamp ud for Bogense. Foto: Leon Nyborg

H-båd i Bogense: Bertelsen & The Young Guns vinder

Anders Bertelsen fra Århus Sejlklub vandt VM udtagelses-stævne for H både på Nordfyn. VM sejles næste år i Sverige, skriver Ricky Hansen.

Af Ricky Hansen |

Anders Bertelsens båd, Team ShipShop, sejler utraditionelt med firemands besætning og udover Fru Eva var de unge gutter Simon Olsen på 14 år, som er 29 sejler, og Emil Moser fra sejlerskolen i Århus med til stævnet.

De faldt godt i hak med kaptajn Bertelsen og udover en fantastisk kapsejladslektion, så fik de også en sejr med hjem. De sejlede et flot stævne og havde et forspring på hele 9 point ned til Peter Gorrissen fra Sejlklubben Neptun i Vejle på anden pladsen.

Andenpladsen og tredje pladsen var et tættere opgør, da både Peter Gorrissen og Ole Engblom fra Sejlklubben Frem sluttede á point. Peter Gorrissen snuppede sølvtøjet pga. sine tre andenpladser mod Engbloms ene.

Kun en københavnsk besætning på Fyn

Stævnet var første revanchematch efter det storslåede VM i Thisted, men desværre var ikke alle fra toppen af poppen mødt op.

Der var kun både fra jyske sejlklubber undtagen lige Ole Engblom og besætning i Viola fra Sejlklubben Frem i København.

Grunden hertil skyldes formentlig, at allerede den 13-15 september sejles der Nordisk Mesterskab i Brejninge.

Bogense Sejlklub sørgede for et flot stævne med syv sejladser med god luft og på land var der rigeligt med hygge og god mad.

content-loader
content-loader
content-loader