Gå til hoved-indhold
Arkivfoto fra VM i Australien.Kapsejlads
Arkivfoto fra VM i Australien.

Sejl om Huggert Pokalen i Taarbæk

Efter en del stilhed omkring Ynglingene, lægger Taarbæk Sejlklub ud med ranglistestævnet Huggert Pokalen. Taarbæk Sejlklub håber, at rigtig mange besætninger deltager i stævnet.

Af katrine bertelsen |

Der har været helt stille i Yngling-klassen, mens sagen fra Australien skulle afgøres i DS Ordensudvalg. Nu er den overstået, og Taarbæk Sejlklub har bedt sejlsportspressen om at bringe invitationen til Huggert Pokalen, da klassens hjemmeside www.yngling.dk er nede.

Taarbæk Sejlklub indbyder til den traditionsrige Huggert Pokal

I weekenden d. 8. – 9. juni afholder Taarbæk Sejlklub den traditionsrige Huggert Pokal for ynglinge. Stævnet er VM udtagelsesstævne for ynglingeklassen og sponsoreret af Stelton.

Bedste juniorbesætning vinder Huggert Pokalen som har vandret siden midt i 80’erne. Taarbæk Sejlklub glæder sig til at byde velkommen og håber at se så mange som muligt på startlinjen lørdag, lige fra juniorbesætninger til ældre sejlsports entusiaster. Mange klubber ligger inde med ynglinge, så det er bare at komme på vandet.

Lørdag aften er der middag for de deltagende sejlere og de hjælpende hænder.

Sidste tilmeldingsfrist er mandag d. 3. juni. Invitationen og sejladsbestemmelser kan findes på Taarbæk Sejlklubs hjemmeside: www.taarbaek-sejlklub.dk

Vel mødt!

content-loader
content-loader
content-loader