Gå til hoved-indhold
DMI havde lovet nul vind søndag, men det kom ikke til at passe. Foto: Taarbæk SejlklubKapsejlads
DMI havde lovet nul vind søndag, men det kom ikke til at passe. Foto: Taarbæk Sejlklub

Huggert pokal i fuld sol

Øresund viste sig fra sin bedste side, da 13 ynglinge i weekenden sejlede om Huggert pokalen. Taarbæk Sejlklub fik seks sejladser igennem i god vind.

Af katrine bertelsen |

Øresund viste sig fra sin bedste side, 6 sejladser blev gennemført ved Stelton Huggert pokal arrangeret af Taarbæk Sejlklub. Vejret var i nærheden af perfekt med en let springende brise fra vest og høj sol. Det kunne vist ikke blive meget bedre.

13 ynglinge udgjorde feltet, hvoraf seks af dem var rene juniorbesætninger. Taarbæk Sejlklub glæder sig over den store fremgang i antallet af tilmeldte juniorer og håber på at den positive udvikling vil fortsætte.

Weekendens sejladser forløb uden den store dramatik, udover den springende vind, hvilket resulterede i nogle spændende sejladser hvor intet var givet før målstregen er passeret.  Nogle fandt de gode ”spor” bedre end andre. Baneleder Calle Løppenthin holdt dog hoved koldt og fik gennemført 6 flotte sejladser. Sejlerne belønnede banelederen og hans team med fine starter og et minimum af papirarbejde på land.

Jørgen Ring der fik en tredjeplads og er juniorleder i Taarbæk Sejlklub siger til minbaad.dk at Taarbæk Sejlklub ydede deres bedste.

- Der var gode baner, og store nye mærker man ku’ se. Vi fik, på trods af vejrudsigten, nok vind søndag, det var et hyggeligt stævne.

I den gode vestenvind var der masser af gaver at finde rundt omkring på banen, men som alle ved, er det ikke altid man får hvad man ønsker sig… I front kom Anders Gotschalk på en fin første plads, tæt forfulgte af Rasmus Bjerre Knudsen og Jørgen Ring.

Stelton og Sailing Denmark havde sponsoreret flotte præmier til alle sejlerne, og bedste juniorbesætning med Frederik Højgaard og besætning fra Hellerup Sejlklub vandt den traditionsrige Huggert Pokal.

Til slut skal der lyde en stor tak til sejlerne for det flotte fremmøde og de mange hjælpere der gjorde det hele muligt, og Taarbæk sejlklub glæder sig allerede til næste års stævne. Stævneleder Anton Wester siger. - Vi og vores medlemmer nyder at afholde stævne, for det er dejligt at se sejlerne på vandet.  Næste år fylder Taarbæk Sejlklub 75 år og i den forbindelse glæder vi os til at afholde flere stævner a la Stelton Huggert Pokal.

Slutstillingen efter 6 sejladser så sådan ud:

1.     Anders Gotschalk             Vedbæk Sejlklub           11.point

2.     Rasmus Bjerre Knudsen  Marselisborg Sejlklub      13.point.

3.     Jørgen Ring                        Taarbæk Sejlklub        14. point

4.     Frederik Lange                  Hellerup Sejklub            15.point

content-loader
content-loader
content-loader