Gå til hoved-indhold
Der vanker en flaske Mount Gay-rom til alle, som fuldfører Sjælland Rundt 2014..Kapsejlads
Der vanker en flaske Mount Gay-rom til alle, som fuldfører Sjælland Rundt 2014.

Alle gennemførte både får en flaske Mount Gay i Sjælland Rundt

Mount Gay Rom er sejlernes foretrukne rom. På verdensplan sponserer Mount Gay mere end 250 sejladser, og nu støtter de også op om kapsejladsen Sjælland Rundt.

Af katrine bertelsen |

Da Helsingør Sejlklub var med til at starte Watski2Star for år tilbage, fik alle både der gennemførte en flaske Mount Gay, et populært indslag som arrangørerne af Sjælland Rundt gerne vil genskabe.

– Nu kan vi med glæde informere om, at den populære gennemførelsesflaske nu genopstår i Sjælland Rundt regi, fortæller løbsledelsen i en pressemeddelelse.

Hans Just A/S er ny dansk distributør for det kendte rommærke, og vil gerne slå et slag for Sjælland Rundt. Mount Gay er verdens ældste rom fra 1703, og det er ikke kun sejlerne der kan lide den fine rom fra Barbados. Det var også James Bond´s foretrukne drink i “Casino Royale”.

Nu er der altså endnu en grund til at få tilmeldt jer Sjælland Rundt. Starten går torsdag den 26. juni og alle der har en sødygtig båd kan deltage, i Cruising- Racing eller Shorthand klassen.

Hold jer ikke tilbage - det er en udfordring at sejle Sjælland Rundt, og man får bare lyst til mere når man kommer i mål, og får sig en tår Mount Gay Rom at styrke sig på - det bliver en sejlerfest.

Sjælland Rundt 2014 starter torsdag d. 26. juni.

content-loader
content-loader
content-loader