Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Musto bruges af de fleste jordomsejlere.

Musto er med Sjælland Rundt der nægter at dø

Helsingør Sejlklub gør alt for at få revitaliseret den klassiske sejlads. Nu bakker Musto også op om sejladsen, hvor en V0R 65 også deltager 26. juni. Se tilmeldingsliste - nu 4 singlehandsejlere.

Af Troels Lykke |

Sjælland Rundt er en udfordring, med nat-sejlads og mange sømil. Og hvis man har det forkerte sejlertøj på kan udfordringen blive en hård oplevelse.

MUSTO er kendt for at levere rigtig sejlertøj til alle typer sejlere - fra jorden rundt med Volvo Ocean Race til onsdag-sejleren i den lokale sejlklub, lyder det fra Helsingør Sejlklub.

"Vi er utroligt glade for at kunne støtte op om én af de klassiske sejladser i Danmark. Sjælland Rundt er en spændende sejlads, som har alt det som en distance sejlads kan og skal byde på." siger Mads Bruun-Larsen fra Trendmark AB som distribuerer MUSTO i Danmark.

Flere skal ud og sejle

Mads ønsker også at flere danskere kommer ud at sejle.

"Ligesom Helsingør Sejlklub arbejder vi også på at få flere ud og sejle. Og allerhelst med det rigtige sejlertøj ombord. Så bliver oplevelsen nemlig så meget bedre "

Morten Lorenzen fra Team Sjælland Rundt er fornøjet over den opbakning som MUSTO og Trendmark AB viser Helsingør Sejlklub:

"At få endnu en kvalitets samarbejdspartner med ombord, viser at vi har opbakning til den "re-boot" af Sjælland Rundt som vi arbejder med - det er dejligt bekræftende for alle de frivillige som arbejder med udviklingen af sejlsporten i Helsingør".

Se tilmeldte både nu

content-loader
content-loader
content-loader